Menu

Cd kopen online bij Gebr. Koster

Bent u op zoek naar de meest inspirerende en prachtige christelijke muziek? Zoek dan niet verder, want Gebr. Koster heeft een uitgebreide selectie christelijke cd's die uw ziel zullen verheffen en uw hart zullen raken. Of u nu op zoek bent naar 'Elk Zingt Zijn Lof' of prachtige koor muziek, bij Gebr. Koster vindt u precies wat u nodig heeft.

Een Duik in de Wereld van Gebr. Koster
Gebr. Koster, een gevestigde naam in de wereld van christelijke muziek, biedt een prachtige reeks cd's die zowel gelovigen als muziekliefhebbers aanspreekt. Hun toewijding aan het verspreiden van de boodschap van hoop en geloof komt tot uiting in de zorgvuldig geselecteerde collectie die ze aanbieden. Wij zetten onze favoriete cd’s voor u op een rij:

1. Elk zingt zijn lof
De muziekbundel 'Elk zing' Zijn lof' bevat 130 geestelijke liederen. De teksten zijn van bevindelijk-gereformeerde dichters vanaf de Reformatie tot heden. De melodieën zijn óf bestaand met een nieuwe zetting, óf geheel nieuw. De liederen zijn bedoeld voor gebruik op school en in het gezin, maar kunnen ook door koren gebruikt worden.

2. Tot zijn eer liedbundel
Een selectie van bekende en minder bekende liederen. Geschikt voor gebruik in gezin, school, jeugdwerk en jongerenvakanties. 117 liederen, voorzien van een meerstemmige zetting, geschikt voor orgel of piano.

3. Heft de lofzang aan
Romantisch Orgelboek bij de Psalmen. 197 bewerkingen over 150 Psalmen met ritmisch genoteerde koralen. Met bewerkingen van Teke Bijlsma, Johan Bredewout, Harry Hamer etc.

De Beste Plek om Uw Christelijke Cd's te Kopen
Gebr. Koster is niet zomaar een online winkel; het is een bron van inspiratie, hoop en geloof. Als u op zoek bent naar christelijke cd's van de hoogste kwaliteit, dan is dit de plek waar u moet zijn. Gebr. Koster begrijpt de kracht van muziek om harten te raken en levens te veranderen.

Wacht niet langer. Ontdek de ons ruime aanbod cd’s die u online kunt kopen en bestel uw favoriet online. Wanneer u voor 16:00 besteld, heeft u de cd de volgende dag al in huis. Daarnaast profiteert u ook gratis verzending bij besteding vanaf €35,-, hoe fijn is dat? Voor meer informatie of advies, kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.