Menu

Boodschappen doen

€ 9,99
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Karina Schaapman
  • Pagina's/nrs.: 14
  • Bestel nr: 9789025779870

Het prentenboek 'Boodschappen doen' van Het Muizenhuis is er nu in een uitvoering gemaakt van stevig karton - handig voor grijpgrage peuterhandjes van de jongste lezers. Ga mee op reis door de charmante kamers en gangen van deze met de hand gemaakte muizenwereld met Sam, Julia en al hun vrienden en familie. In Het Muizenhuis zijn veel winkels, zoals de tassenwinkel en de bakker. En op zaterdag is er ook een markt. De muisjes Fleur en Floor kopen er kaas, groene en fruit. Daarna nemen ze een warme chocolademelk met een stuk appeltaart. Er is altijd wat te zien in het Muizenhuis. Kom je ook mee boodschappen doen?

Ontdek ook de andere kartonboekjes in de serie: 'Kom je spelen?', 'Een drieling', 'Dit is mijn straat', 'Dit is mijn huis' en 'Verjaardag'.

De geschiedenis van het Muizenhuis begon met Karina Schaapman, een Nederlandse kinderboekenschrijfster en kunstenares. Zij startte in 2008 met geduld, precisie en een ongelooflijk oog voor detail met het bouwen van honderden bouwwerken vol huizen, winkels, straten en buitenruimtes op muizenmaat. Het Muizenhuis is volledig met de hand gemaakt van afvalmateriaal en vintage elementen en resulteerde in een reeks prachtige kinderboeken, waarvan 'Het Muizenhuis - Sam en Julia' het eerste deel was. Aan de hand van de boeken uit de Muizenhuis-reeks leer je steeds een nieuw stukje van de muizenwereld kennen. De boekjes zijn geschikt voor een leeftijd van 3 jaar en ouder.


€ 9,99