Menu

Bijbelverhalen voor kinderen

Wilt u uw kinderen vanaf jonge leeftijd al de leer van God meegeven zodat zij gemotiveerd raken om zich in de bijbelse boodschap te verdiepen? Dan kunt u dit onder andere doen door het voorlezen van bijbelverhalen voor kinderen. De verhalen zijn speciaal geschreven om kinderen op een speelse en leuke manier kennis te maken met de Bijbel. Kinderen halen onder andere belangrijke levenslessen uit de verhalen en kijken alleen al hun ogen uit door de vele kleurrijke platen die in de boeken staan. Of u nu op zoek bent naar een kinderbijbel of een christelijk prentenboek voor kinderen. Binnen ons assortiment vindt u het allemaal. Wilt u meer informatie ontvangen over een product of over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van het boek wat u zoekt.

Ontdek ons ruime aanbod bijbelverhalen
Binnen ons aanbod aan bijbelverhalen, vindt u een ruime keuze aan boeken die geschikt zijn voor kinderen. Of u nu op zoek bent naar een prentenboek of naar een kinderbijbel. Bij ons vindt u het allemaal. Daarnaast vindt u in onze categorie ‘kind en bijbel’ ook dagboeken, waarbij u samen met u kinderen een interactief gesprek kunt voeren. De bijbelse dagboekjes bevatten namelijk leuke en interessante gespreksvragen voor kinderen. In de dagboeken worden ook verschillende moeilijke woorden uitgelegd, zodat uw kinderen begrijpen wat er staat. Bent u benieuwd naar het hele assortiment aan bijbelverhalen voor kinderen? Bekijk hier meer.
 
Verhalen voor jong en oud
De verhalen binnen ons ruime assortiment zijn geschikt voor jong en oud. Dankzij de ruime keuze is er voor iedere leeftijdcategorie een leuk en leerzaam boek te vinden. Bent u op zoek naar een boek voor een peuter of puber?”Geen probleem, wij helpen u graag bij het vinden van het geschikte boek. Wanneer u weet binnen welke leeftijdcategorie u een boek zoekt, kunt u door het aanvinken van deze categorie eenvoudig een geschikt boek uitkiezen. Bent u opzoek naar een boek voor iemand onder de 6 jaar, dan vinkt u deze categorie eenvoudig aan. Het is ook mogelijk om voor de categorie jongeren of kinderen vanaf 12 jaar te kiezen.

Snelle levering en gratis verzendkosten
Wanneer u ervoor kiest om uw boeken bij onze christelijke boekhandel in Barneveld te bestellen profiteert u van vele voordelen. Als u uw bestelling bij ons voor 16:00 doorgeeft heeft u het de volgende dag in huis. Daarnaast profiteert u ook van gratis verzending bij besteding boven de €35,- en kunt u altijd achteraf betalen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om voor u klaar te staan, daarom kunt u altijd bij ons terecht voor een persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op via info@gebrkoster.nl of bel ons via 0342 - 41 69 86. Wij helpen u graag.