Menu

Bijbelse prentenboeken

Gebr. Koster is een christelijke boekhandel waar u naast leesboeken, Bijbels en Psalmboeken ook terecht kunt voor christelijke boeken voor kinderen. Onder andere leesboeken, peuter- en kinderbijbels en bijbelse prentenboeken. Een bijbels prentenboek is een laagdrempelige manier om peuters, kleuters en kinderen kennis te laten maken met verhalen uit de bijbel. Op kinderlijke wijze wordt er aan de hand van prenten en tekeningen een bijbelverhaal verteld.

Het is belangrijk om jonge kinderen te betrekken bij bijbelverhalen. Een bijbels prentenboek is de perfecte manier om dit te doen. In deze categorie boeken vindt u diverse prentenboekjes, die geschikt zijn voor kinderen vanaf 0 jaar. Ontdek het uitgebreide aanbod en laat u verrassen door de vele verschillende verhalen.

Koning Josia
Het gaat niet goed in het land Israël. Er zit een koning op de troon die slechte dingen doet. Dan sterft de koning. Hoe moet het nu verder? In de serie ‘Verhalen voor jou’ worden bekende Bijbelverhalen verteld voor de jongste kinderen. Koning Josia is het vierde deel van deze serie.

Pieter mag mee naar de kerk
Het is zondag. Pieter mag met papa, mama en zijn broer Derk mee naar kerk. Pieter vindt het mooi om samen te zingen, om geld in de collectezak te doen en een praatje te maken met de koster, maar stilzitten is best moeilijk! In dit boek worden de belangrijkste elementen van de eredienst uitgelegd aan kinderen.

Wat een wonder
De Heere Jezus kan alles! Van water maakt Hij wijn. Hij praat tegen een dode jongen. De jongen gaat zitten en begint te praten. Hij leeft weer! Wat een wonder is het eerste deel in een serie Bijbelse vertellingen over het leven van de Heere Jezus.

Prentenboeken voor kinderen
Naast Bijbelse prentenboeken vindt u in onze webshop ook diverse fictieve prentenboekjes voor jong en oud. Deze boekjes zijn ontzettend leuk en leerzaam om cadeau te doen aan de allerkleinsten. Een prentenboekje is een van de eerste manieren waarmee kinderen in aanraking komen met het ‘lezen’ van een boek. Vanzelfsprekend is een boekje met tekeningen en illustraties dan ook ontzettend goed voor de ontwikkeling van kinderen.

Deze en alle andere (lees)boeken vindt u in onze webshop. Laat u verrassen door het grote aanbod van leesboeken, prentenboeken, theologie, bijbels en muziek. Voor uzelf of voor iemand anders. Gebr. Koster heeft voor iedere gelegenheid het juiste cadeau. Bent u op zoek naar een specifiek boek? Vraag ernaar bij onze medewerkers, of kom langs in onze boekhandel in Barneveld.