Menu

Bijbels dagboek jongeren

Bent u op zoek naar een bijbels dagboek voor jongeren? In onze christelijke webshop vindt u een ruim en compleet aanbod van christelijke dagboeken voor jong en oud, zo ook voor jongeren. Een bijbels dagboek is een heel persoonlijk bezit, het geeft u iedere dag stof tot nadenken.

Een bijbels dagboek helpt jongeren om dagelijks een stukje uit de Bijbel te lezen. De bijbelse dagboeken in ons assortiment zijn speciaal geschreven voor jongeren. De dagboeken moedigen jongeren aan om elke dag even stil te staan bij Gods woord. Bovendien helpt een dagboek bij het leren begrijpen van de Bijbel. De korte bijbelteksten passen bij een bepaald thema uit de Bijbel en sluiten vaak af met een vraag of Psalm om jongeren te bemoedigen en laten nadenken over de waarde en de noodzaak van het geloof.

Er zijn diverse soorten Bijbelse dagboeken. Ieder dagboek heeft zijn eigen thema en opzet. Er is dan ook voor iedere gelegenheid of moment een dagboek te vinden. Sommige dagboeken zijn bijvoorbeeld jaargebonden, zij volgen het kalenderjaar. Er bestaan echter ook dagboeken die niet jaargebonden zijn. Deze dagboeken zijn bijvoorbeeld ingedeeld op thema of onderwerp. In de webshop kunt u ons volledige aanbod Bijbelse dagboeken vinden, bekijk ons aanbod en kies het dagboek dat het beste bij u past.

Christelijk dagboek voor jongeren kopen
Een christelijk dagboek helpt om op vast moment per dag, bijvoorbeeld iedere ochtend of avond, prioriteit te geven aan het geloof. Het is een momentje voor uzelf, zodat u in alle rust de Bijbeltekst of verklaring kunt lezen. Hieronder geven we u een aantal tips welke dagboeken vaak gekozen worden of bekijk hier ons volledige aanbod bijbelse dagboeken voor jongeren.

Een vaste koers
Dit dagboek is speciaal geschreven voor jongeren vanaf 18 jaar. Het dagboek is geschreven door predikanten uit de CGK, de GG en de HHK. Het geeft antwoord op verschillende vragen zoals: “Ben ik een waar christen?” en “Hoe leef ik als christen in deze tijd”. Dit dagboek heeft een thematische opzet, waarbij iedere maand een ander thema behandeld wordt.

Rotsvast!
Het dagboek Rotsvast! probeert jongeren te helpen houvast te vinden in het Woord van God. Vanuit de Bergrede komt de kern van de christelijke boodschap naar hen toe. Diverse onderwerpen komen aan de orde, zoals: zalig worden, bidden, vasten, het Onze Vader en omgaan met elkaar.

In de dagen uwer jongelingschap
Dit bijbels dagboek is speciaal geschreven voor jongeren en kan gelezen worden door jongeren vanaf 12 jaar.