Menu

In de dagen uwer jongelingschap

€ 19,90
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • C. Dubbeld
  • Pagina's/nrs.: 370
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789055519514

Bijbels dagboek voor jongeren

De 21e eeuw kenmerkt zich door grote afval. De samenleving heeft zich afgekeerd van het Woord van God. Velen verlaten de dienst des Heeren. Tegelijk is er iets opmerkelijks te zien. Meer dan ooit verschijnen er bijbelse dagboeken. Dagboeken die niet alleen gekocht, maar blijkbaar ook gelezen worden. Dat is iets opmerkelijks. Gods Woord wordt toch immers nooit en nergens tevergeefs gebracht?

Dit bijbels dagboek is bestemd voor jongeren. Jongeren vanaf 12 jaar kunnen het lezen. Ook voor de oudere jeugd is het geschikt. De eerste druk van dit bijbels dagboek verscheen in 2001. Dit is de derde geheel herziene en vernieuwde druk. Ds. P. Blok, emeritus-predikant te Dirksland, schreef ook voor deze herziene uitgave een woord vooraf.

Bij het lezen constateerden we dat de schrijver een warm hart voor onze jonge mensen heeft om hen elke dag op het ene nodige te wijzen. (ds. J. Roos in De Wachter Sions).

Op de woestijnreis ontving het volk van Israël elke dag manna. Het was een bewijs van Gods zorg en trouw. Lees alzo deze overdenkingen in het dagboek. (Ds. P. Blok in het woord vooraf)


€ 19,90