Menu

Beste christelijke luisterboeken voor volwassenen

Tegenwoordig kunt u uzelf ook een boek voor laten lezen door middel van een van de vele vertel-cd’s. Niets is zo makkelijk of ontspannend om te luisteren naar een verhaal zonder dat u hem zelf hoeft te lezen. Luisterboeken zijn de ideale oplossing voor thuis én onderweg.

De populariteit van luisterboeken stijgt, en dat is zo gek nog niet. Een vertel-cd stelt u prima in staat om te kunnen multitasken. Zo kunt u doorgaan met de alledaagse bezigheden en tegelijkertijd genieten van een mooi verhaal. Koken, de hond uitlaten, ontspannen in de tuin? Met een luisterboek kunt u beide.

Hieronder enkele luistertips:

1. De heilige oorlog - John Bunyan
Vier cd’s met zes lezingen van ds. R. van Kooten over de ‘orde des heils’ volgens het boek ‘De heilige oorlog’.

2. De Christenreis - John Bunyan
Dit vertelboek beeld de levensreis uit van een jongeman Christen. Hij geniet met volle teugen van alles wat de wereld hem biedt, maar toch mist hij iets. Hij gaat op reis, onderweg gebeurt er veel maar hij komt behouden bij de eindbestemming aan.

3. Het Achterhuis - Anne Frank
Van 12 juni 1942 tot 1 augustus 1944 hield Anne Frank een dagboek bij. Op vijftienjarige leeftijd, stierf Anne Frank in het concentratiekamp Bergen-Belsen. Haar vader, de enige overlevende van de familie, zorgde ervoor dat het dagboek van zijn dochter gepubliceerd werd.

Op onze website vindt u verschillende vertel-cd’s voor volwassenen, bekijk hier ons aanbod. Daarnaast hebben we ook vele luisterboeken voor jongeren en kinderen. Ideaal om mee te nemen tijdens een lange autorit.