Menu

Beste christelijke luisterboeken voor volwassenen

Tegenwoordig kunt u uzelf ook een boek voor laten lezen door middel van een van de vele vertel-cd’s. Niets is zo makkelijk of ontspannend om te luisteren naar een verhaal zonder dat u hem zelf hoeft te lezen. Luisterboeken zijn de ideale oplossing voor thuis én onderweg.

De populariteit van luisterboeken stijgt, en dat is zo gek nog niet. Een vertel-cd stelt u prima in staat om te kunnen multitasken. Zo kunt u doorgaan met de alledaagse bezigheden en tegelijkertijd genieten van een mooi verhaal. Koken, de hond uitlaten, ontspannen in de tuin? Met een luisterboek kunt u beide.

Hieronder enkele luistertips:

1. Christenreis - M.J. Ruissen
Het gehele boek staat op MP3 en kan worden afgespeeld op elke cd speler die daarmee is uitgerust of in de computer.

2. Heilige oorlog - Ruissen
Deze uitgave is bedoeld voor hen die niet op de gebruikelijke wijze kunnen lezen, zoals blinden, slechtzienden, gehandicapten en zieken. Ook geschikt voor kinderen en allen die liever naar het verhaal luisteren dan het zelf lezen.

3. Het Achterhuis - Anne Frank
Van 12 juni 1942 tot 1 augustus 1944 hield Anne Frank een dagboek bij. Op vijftienjarige leeftijd, stierf Anne Frank in het concentratiekamp Bergen-Belsen. Haar vader, de enige overlevende van de familie, zorgde ervoor dat het dagboek van zijn dochter gepubliceerd werd.

Bestel christelijke luisterboeken eenvoudig online bij Gebr. Koster
Op onze website vindt u verschillende vertel-cd’s voor volwassenen, bekijk hier ons aanbod. Daarnaast hebben we ook vele luisterboeken voor jongeren en kinderen. Ideaal om mee te nemen tijdens een lange autorit.