Menu

Altijd en overal

€ 19,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • T. Reinke
  • Pagina's/nrs.: 253
  • Paperback
  • Bestel nr: 9789402903447

Heb jij de macht over je smartphone – of heeft je smartphone macht over jou?

 

De smartphone is niet meer weg te denken uit ons leven. Met onze telefoon altijd binnen handbereik zijn we nooit meer offline. Dit roept echter ook nieuwe vragen op. Nog nooit waren we zo met anderen verbonden als nu; tegelijkertijd lijkt er steeds meer afstand te ontstaan. Nog nooit werkten we zo efficiënt als nu; tegelijkertijd zijn we heel gauw afgeleid.

Tony Reinke benoemt twaalf manieren waarop de smartphone ons leven drastisch veranderd heeft, zowel ten goede als ten kwade. Hierbij maakt hij gebruik van de inzichten van vele denkers, wetenschappelijke publicaties en zijn eigen onderzoek.

De auteur roept ons op om ons grondig te bezinnen op ons gebruik van de smartphone en gezonde gewoonten aan te leren in dit digitale tijdperk. Hij spoort ons aan de vele zegeningen ervan te benutten, de valkuilen te vermijden en onze smartphone met wijsheid te hanteren.

 


€ 19,95