Menu

Altijd dienende

€ 11,90
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • R. van Kralingen
  • Pagina's/nrs.: 111
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789055518678

Enkele facetten uit het leven van Anna Schot

Anna Schot wordt op 30 augustus 1904 geboren in een eenvoudig vissersgezin. Al jong heeft zij indrukken van dood en eeuwigheid. Ze moet bekeerd worden, maar weet aanvankelijk geen andere weg dan door doen en laten. De Heere leidt haar echter verder, hoewel zij geen vrijmoedigheid heeft om uit te spreken wat haar ten diepste bezighoudt. Het drukt haar dat zij met een gesloten mond over de aarde moet gaan, maar de Heere is geen land van uiterste donkerheid. Op een morgen krijgt ze met kracht in haar ziel: ‘De zogenden zal Hij zachtkens leiden.’ Ze mag geloven dat de Heere haar leidt. Tijdens de gezelschappen en onder de prediking, inzonderheid van ds. J. Fraanje, krijgt ze veel geestelijk onderwijs.

Heel haar leven staat in het teken van de dienstbaarheid. Al op jonge leeftijd komen alle huishoudelijke taken op Anna neer. Als ze ouder wordt, reist ze het hele land door en helpt haar familie en vrienden waar dat nodig is.

Op zondag 22 december 1991 mag Anna, op zevenentachtigjarige leeftijd, het tijdelijke met het eeuwige verwisselen om in te gaan in de rust die er overblijft voor het volk van God.

 

Voor dit boekje heeft de auteur geput uit haar persoonlijke dagboek, en uit hetgeen Anna Schot na veel aarzeling uit haar leven beschreef.


€ 11,90