Menu

Afrekening in normandie

€ 13,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Bert Wiersema
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789059524453

In Guatemala wordt een oud Mayacomplex opgegraven dat eeuwenlang door het oerwoud was overwoekerd.

Binnen een tempelpiramide wordt een tweede bouwwerk ontdekt dat wel eens een grafkamer kan zijn.
De toegang is dichtgemetseld en bevat hieroglyfen die op Egyptische tekens lijken.
De archeologen vermoeden dat dit de ontdekking van de eeuw wordt, vergelijkbaar met de opening van het graf van Toetanchamon honderd jaar eerder. Opmerkelijk is het dan ook als de papegaai van een van de medewerkers wordt gedood door een cobra.
Zo’n slang komt in Guatemala helemaal niet voor én het lijkt op een incident dat aan de opening van het graf van Toetanchamon voorafging. Daarbij werd toen een kanarie door een cobra gedood. Maar hier blijft het niet bij. Op een stuwmeer wordt diezelfde dag tijdens de avondschemering een lichtgevende feluka gezien. Dit is een type boot dat alleen in Egypte voorkomt. Op mysterieuze wijze verdwijnt de feluka. Dit is reden genoeg voor archeoloog Goldberg om professor Lammers met zijn gezin uit Nederland over te laten komen. Zij hebben ervaring met mysterieuze verschijnselen.

Vanaf 12 jaar


€ 13,95