Menu

Zwangerschapsdagboek kopen

Wilt u een zwangerschapsboek kopen om mooie herinneringen in vast te leggen? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruime keuze aan mooie boeken waarin u uw reis naar het moederschap kunt vastleggen.

Wil je meer weten over onze zwangerschapsdagboeken of heb  je een specifieke vraag? Bekijk dan hier al onze zwangerschapsboeken of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Onze top 3 zwangerschapsdagboeken
Om u een beter inzicht te geven over onze zwangerschapsdagboeken, hebben we onze top 3 voor u op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel uw favoriet eenvoudig online.

1. Mijn 9 maanden dagboek
Herziene versie van het leuke dagboek van Pauline Oud: 'Mijn 9 maanden'. Met vernieuwde, frisse kleuren en illustraties. Gefeliciteerd, je bent zwanger! Er breekt nu een spannende tijd aan, waarin er veel met je lichaam gebeurt. Dit dagboek vertelt je wat je allemaal kunt verwachten. Het bevat allerlei handige tips en weetjes. Verder is er ruimte om je eigen ervaringen en gevoelens te noteren. Zo ontstaat er een persoonlijk, waardevol en leerzaam boek, waar je tijdens maar ook ná je zwangerschap vaak in zult kijken!

2. Verwachten
Kijk jij er ook zo naar uit om je kindje in je armen te kunnen sluiten? Wachtend op je kleine wonder gaat er veel door je hoofd. Is mijn kindje gezond? Hoe ziet zijn of haar toekomst eruit? Hoe bereid ik me voor op de bevalling? In korte, kwetsbare stukjes worden vragen en verlangens van aanstaande moeders in Bijbels perspectief geplaatst.

3. Nieuw leven
Wat is het een blijde verrassing wanneer je samen ontdekt dat je vader en moeder wordt! Voor het eerst, maar ook opnieuw! Zeker, er kunnen situaties zijn waarin een zwangerschap veel zorgen geeft, zodat je misschien heel gemengde gevoelens hebt bij de gedachte (weer) vader of moeder te worden. Toch is het in het licht van de Bijbel een blijde gebeurtenis als nieuw leven verwacht mag worden. De HEERE is immers de Bron van al het leven. Hij geeft het leven, als een wonder van Zijn goedheid.

Zwangerschapsdagboek kopen bij Gebr. Koster
Wil je een zwangerschapsdagboek kopen? Dan bestel je die eenvoudig online via onze webshop. Wanneer u hem voor 16:00 besteld, heeft u hem de volgende dag in huis. Daarnaast profiteert u gratis verzending bij besteding vanaf €35,-. Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of langskomen in onze boekhandel in Barneveld. Wij staan voor u klaar.