Menu

Zakbijbel kopen

In onze online- en fysieke boekhandel vindt u verschillende bijbels. Onze bijbels zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Als u een zakbijbel wilt kopen kunt u bij ons terecht. U vindt in ons ruime aanbod aan zakbijbels zowel dameszakbijbels als herenzakbijbels. De bijbels bevatten psalmen en formulieren. De zakbijbels zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste bijbel die u zoekt. Wanneer u een zakbijbel besteld boven de 35 euro profiteert u van gratis verzendkosten. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om bij ons langs te komen in onze boekhandel in Barneveld. Hier geven we u graag een persoonlijk advies en uitleg over onze verschillende zakbijbels.

Welke soorten zakbijbels kopen bij Gebr. Koster?
Onze verschillende soorten bijbels zijn zowel geschikt voor persoonlijk gebruik maar ze zijn ook erg leuk om cadeau te doen. Er zijn voor dames en heren diverse modellen verkrijgbaar. De dameszakbijbels zijn 8,5 bij 12,5 centimeter groot en daarom erg makkelijk mee te nemen wanneer u een bezoek brengt aan de kerk. De herenzakbijbel is iets groter, namelijk 10,5 bij 16 cm. Het voordeel aan de verschillende zakbijbels is dat u ze makkelijk kunt meenemen wanneer u speciale gelegenheden of uw kerk bezoekt. De zakbijbels of ook wel microbijbels genoemd zijn verkrijgbaar met verschillende stijlvolle omslagen. Of u nu kiest voor een bordeauxrode omslag of een goudkleurige omslag. Bij Gebr. Koster vindt u het allemaal.

De voordelen van onze Christelijke boekhandel
Wij vinden het belangrijk dat onze medemensen altijd en op ieder moment kunnen genieten van de Christelijke boeken en inspirerende verhalen. Wij zorgen er daarom voor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. Wanneer u voor 16:00 besteld heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. Daarnaast betaald u de zakbijbel die u besteld altijd achteraf. Wij vinden transparantie en goede service erg belangrijk, daarom kunt u altijd bij ons terecht voor vakkundig telefonisch advies via 0342-416986. Onze vakkundige boeken specialisten staan voor u klaar.