Menu

Zakagenda

Bent u op zoek naar een kleine compacte agenda waar u uw planning en verjaardagen makkelijk in kunt bijhouden? Kies dan voor een zakagenda. Een zakagenda past,  zoals de naam al zegt, makkelijk in uw zak. Zo kunt u hem overal makkelijk mee naar toenemen en heeft u altijd uw planning bij de hand.

Wilt u meer weten over onze zakagenda’s of bent u benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijk dan hier al onze zakagenda’s of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag. Wanneer u de agenda voor 16:00 besteld heeft u hem de volgende dag al in huis. Hoe fijn is dat?

Onze best verkochte zakagenda’s op een rij
Bij Gebr. Koster vindt u een ruim aanbod aan agenda’s en kalenders tegen een scherpe prijs. Omdat er zoveel keus is hebben we voor u onze populairste zakagenda’s op een rij gezet.

1. Zakagenda Dik
Deze standaard agenda in de kleur blauw/zwart wordt binnen ons aanbod veel verkocht. Hij is compact van formaat en erg overzichtelijk. In de agenda begint de week op zondag en is 1 week verdeeld over 2 pagina’s.

2. Zakagenda 2023
Deze zakagenda van Marjolein Bastin ziet er erg vrolijk en kleurrijk uit, met bloemen en vlinders op de voorkant. Het formaat van de agenda is 80 x 120 mm en de week begint op zondag.

3. Zakagenda 2023 klaproos
Deze zakagenda is gemaakt door Janneke Brinkman met als thema de klaproos. De afmetingen van de agenda zijn 83 x 115 mm en de week begint op zondag.

4. Zakagenda 2023 Bloementuin
De zakagenda bloementuin is ook gemaakt door Janneke Brinkman. Het is een erg vrolijke agenda in het formaat 83 x 115 mm.

Bestel uw zakagenda eenvoudig online
Wilt u meer weten over onze zakagenda’s of wilt u ze meteen bestellen? Dan staan we graag voor u klaar. Bekijk al onze agenda’s of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag. Bestel uw agenda voor 16:00 en u heeft hem de volgende dag in huis.

Het is ook altijd mogelijk om langs te komen in onze fysieke winkel in Barneveld. Hier vindt u een nog groter aanbod aan verschillende agenda’s. Zien we u binnenkort?