Menu

Wiegelied luisterboek

€ 10,50
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Audio-visueel
  • Bestel nr: 8718375650349

VERHAAL 1 - Wiegelied

Als de vader en moeder van Asad overleden zijn, wil hij zich aansluiten bij de ‘handelaars’ die zaken doen met schepen voor de kust van Somalië. Hij komt er te laat achter dat hij in een val gelopen is. Maar dan ontmoet hij Orlando op het schip dat de ‘handelaars’ hebben overvallen voor de kust van Somalië.

Geschreven door: Sarah van der Maas

VERHAAL 2 - 't Is trouw al wat Hij ooit beval.

Kees is leraar aan de Pabo. Samen met oom Jan gaat hij naar Rusland. Tijdens deze reis hebben ze smokkelwaar bij zich. De controle aan de grens met Rusland is erg streng en spannend, terwijl de grenswachters niets mogen merken. Worden ze betrapt?

Geschreven door: Daniël Wijma

VERHAAL 3 - Die in de schuilplaats van de Allerhoogste is gelegen

Het is 1944. Diep in het Zuid-Hollandse natuurgebied, staat diep in de grienden een hut waar een kluizenaar woont. Verder ziet alles er verlaten en vervallen uit. Toch is de kluizenaar niet alleen. Als de Duitse bezetters daar achter komen, openen ze een ware klopjacht in de grienden. Vinden de Duitsers nog wat anders dan de eenzame kluizenaar?

Geschreven door: Nelique Nieuwenhuis

Vanaf 8 jaar


€ 10,50