Menu

Werkboek bijbel

Wilt u uw kinderen spelenderwijs meer bijbrengen over de bijbel? Dan zijn de werkboeken in de categorie ‘kind en bijbel’ precies wat u zoekt. De werkboeken over de bijbel zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s en geschikt voor diverse leeftijdscategoriën. In de boeken gaat u met puzzels, raadsels en stickers aan de slag en leert u meer over het geloof.

Wilt u meer weten over onze werkboeken over de bijbel of bent u benieuwd of we het boek op voorraad hebben die u zoekt? Bekijk dan al onze werkboeken of contact ons vrijblijvend voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van het werkboek dat u zoekt.

Onze favoriete bijbelse werkboeken
Ons aanbod aan werkboeken met een bijbels thema is erg groot. Daarom hebben wij onze 4 favorieten voor u op een rij gezet. Zo kunt u beter een keuze maken en leest u in één keer welke het beste bij u of uw kind past.

Stickerboekje leren over de bijbel
Dit stickerboekje bevat 40 (bijbel)teksten, psalmverzen, rijtjes en dergelijke om uit het hoofd te leren. Standaard inclusief stickervel met 40 in te plakken stickers. Geschikt voor gebruik op (zondags)scholen en in het gezin.

Bijbelse kruiswoordraadsels
In dit boek vindt u 41 kruiswoordraadsels over de bijbel voor het hele gezin. U kunt uzelf er uren mee vermaken.

De rode draad
Tijdelijk ontvangt u bij het prentenboek ‘De Rode Draad’ ook het werkboek t.w.v. €9,95. Dit werkboek helpt kinderen de Bijbelse Geschiedenis te begrijpen. Het helpt u samen met uw kinderen over de Bijbel te praten en er aandacht aan te besteden.

Beleef de bijbel
Ga mee op reis vanaf de schepping, langs de oerverhalen, de tijd van de aartsvaders, rechters en koningen naar de tijd van Jezus, de zendingsreizen en de eerste gemeenten. De prachtige illustraties brengen de informatie tot leven en de landkaarten en tijdbalken tonen de bijbelverhalen in het grotere geheel. Samen met de foto's van historische plaatsen en vondsten biedt het kinderen een goed tijdsbeeld. Zo komen de verhalen dichterbij dan ooit!

Gebr. koster staat voor u klaar
Wilt u meer informatie over een van onze werkboeken over de bijbel? Bekijk dan ons volledige aanbod bijbelse werkboeken of neem vrijblijvend contact met ons vrijblijvend voor meer informatie. Onze boek specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van het boek die u zoekt. Bestel uw werkboek voor 16:00 en u heeft het de volgende dag al in huis. Daarnaast profiteert u van gratis verzending bij een minimaal orderbedrag van €35.