Menu

Weekboek

€ 15,90
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Hardeman J. (Red.)
  • Paperback
  • Bestel nr: 9789463701563

Met het Weekboek wordt een nieuw genre geïntroduceerd. Het doel van deze uitgave is om pubers en jongvolwassenen minimaal één keer per week iets goeds te laten lezen. Jongeren die schakelen tussen kerk en wereld. Jongens en meisjes die niet van lezen houden. Scholieren en/ of werkenden die een druk (digitaal) leven leiden.

Dagboeken zijn er te kust en te keur. Maar die zijn voor deze jonge mensen vaak een brug te ver. Geprobeerd wordt met dit initiatief om zo dicht mogelijk bij deze jongelui te komen. Onderwerpen uit hun leefwereld komen luchtig en prikkelend aan bod – de auteurs kennen de doelgroepen.

Elk item krijgt een serieuze toepassing en beslaat maximaal twee bladzijden. In een kader wordt verwezen naar de Bijbel of naar iets wat daarop gebaseerd is. Zeven leestips voor elke dag ontbreken nooit. Soms staan er ook doetips in. Een quote en een illustratie maken het af.


€ 15,90