Menu

Weekagenda kopen

Wilt u een nieuwe weekagenda kopen? Dan staan we bij Gebr. Koster graag voor u klaar. Wij beschikken over een groot aanbod aan agenda’s en kalenders in verschillende soorten en maten. Of u nu een simpele weekagenda zoekt of een mooie zakagenda met bloemetjes, bij ons vindt u het allemaal.

Wilt u meer weten over onze weekagenda’s of bent u benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijk dan hier al onze agenda’s of doe inspiratie op aan de hand van de onderstaande populairste weekagenda’s. Voor specifieke vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of langskomen in onze boekenwinkel in Barneveld.

Onze favoriete weekagenda’s op een rij
Binnen ons aanbod vindt u een ruime keuze aan verschillende weekagenda’s met diverse thema’s en in diverse maten. Omdat het soms lastig kan zijn om een keuze te maken, hebben we onze favoriete agenda’s voor u op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel degene die u het meeste aanspreekt eenvoudig online.

1. Foto agenda 2023 SV
Zakenagenda met 54 kleurenfoto's. Uitgevoerd met kleuromslag en transparant beschermhoesje. Met spiraal, zodat de agenda goed blijft openliggen. 128 pagina's met een Bijbeltekst in de Statenvertaling voor elke week, een weekcalendarium en
adresboekje.

2. Zakagenda 2023 met bloemen
Deze zakagenda ven marjolein Bastin bevat Nederlandse teksten en ziet er erg kleurrijk uit, dankzij de bloemen tekeningen en vlinders. De week begint op zondag.

3. Mattie agenda 2023
De stijlvolle agenda's van Mattie de Bruine zijn al jarenlang een begrip. Dit keer heeft zij zich laten inspireren door de prachtige stillevens van de oude meesters uit de Gouden Eeuw. De bloem- en fruitstillevens ademen de serene sfeer van voorbije tijden, terwijl de eigen stijl van de illustrator herkenbaar blijft. Een waar genoegen om te bekijken!

Weekagenda kopen bij Gebr. Koster
Heb jij binnen ons ruime aanbod weekagenda’s uw favoriet gevonden? Bestel hem dan eenvoudig online via onze webshop of kom langs in onze winkel in Barneveld. Wij helpen u graag.

Wanneer u uw agenda voor 16:00 besteld heeft u hem de volgende dag in huis. Daarnaast profiteert u van gratis verzending als uw orderbedrag boven de €35 ligt. Ook is het altijd mogelijk om achteraf te betalen. Hoe fijn is dat?