Menu

Waargebeurde christelijke verhalen


Bent u op zoek naar een geschikt boek op basis van waargebeurde christelijke verhalen? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. Binnen ons aanbod vindt u een ruime keuze aan boeken die een echte toevoeging zijn aan uw boekenkast. De boeken uit onze categorie ‘waargebeurde verhalen’ zijn allemaal non-fictie en hebben vaak het christelijke geloof als uitgangspunt. Binnen de categorie vind u een grote variatie aan verschillende boeken, of u nu op zoek bent naar een roman, een biografie of een spannend verhaal, bij ons vindt u het allemaal. Wilt u meer weten over een bepaald boek of wilt u een vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk ons volledige aanbod online.

Onze top 3 waargebeurde christelijke verhalen
Wanneer u nog een beetje inspiratie op wilt doen en nog niet helemaal weet welk boek met waargebeurde christelijke verhalen bij u past, helpen wij u graag. We hebben onze top 3 aan populairste waargebeurde verhalen voor u op een rij gezet, zodat u makkelijker een keuze kunt maken.

1. Vlucht uit kamp 14
Het spannende waargebeurde verhaal wat in dit boek wordt beschreven gaat over Shin Dong-Hyuk, hij werd geboren in Kamp 14, een van de zes concentratiekampen in Noord-Korea. Het schokkende verhaal is erg meeslepend en neemt u mee bij een kijkje in deze gevangenis.

2. Voorbij de Jihad
Voorbij de Jihad geeft een boeiend beeld van het leven van moslims en christenen in Pakistan. Maar vooral is het een verbazend en bemoedigend verhaal over de kracht van Gods genade, die werkt op de meest onwaarschijnlijke plaatsen en in de meest onwaarschijnlijke mensen.

3. De pelgrimsreis van Mary Bunyan
Dit boek gaat over Mary Bunyan, de blinde dochter van John Bunyan. Het gezin heeft het tijdens Bunyans gevangenschap niet makkelijk. Soms is er geen eten. Maar als de nood op het hoogst is, helpt de Heere hen wonderlijk uit. Dit verhaal met historische waargebeurde feiten, neemt de lezer mee naar zeer aangrijpende omstandigheden van Mary’s leven.

Gebr. Koster staat voor u klaar
Wilt u meer weten over ons aanbod boeken over waargebeurde christelijke verhalen? Wij helpen u graag bij het vinden van het boek waar u naar op zoek bent. Wanneer u het artikel voor 16:00 besteld zullen wij het dezelfde dag nog naar u verzenden. Ook profiteert u van gratis verzending boven de €35,-. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies. Onze specialisten staan voor u klaar.