Menu

Vrees niet, geloof alleenlijk

€ 11,90
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • ds. J.W. Verweij
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789463701273

Ds. J.W. Verweij, emeritus-predikant van de Gereformeerde Gemeenten, behandelt in vier preken drie genezingen die de Zaligmaker tijdens Zijn omwandeling op aarde heeft verricht. Twee preken handelen over de genezing van de bloedvloeiende vrouw. Over de opwekking van het dochtertje van Jaïrus is één preek opgenomen en ook één over de genezing van de man die 38 jaar ziek is geweest.

In alle preken gaat het over ziekte en dood in het natuurlijke leven als gevolgen van onze diepe val in Adam, maar ze zijn ook een beeld van onze geestelijke dood. Nadat dit getekend is, wordt gewezen op de enige Geneesmeester Die van deze dodelijke kwaal kan én wil genezen.

In het leven van Gods kinderen is er dikwijls de vrees dat ze te veel gezondigd hebben en dat er voor hen geen genezing mogelijk is. Tot hen zegt de Zaligmaker: ‘Vrees niet, geloof alleenlijk.’

 

Ds. J.W. Verweij (1937) is predikant van de Gereformeerde Gemeenten. Hij diende de gemeenten van Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Amersfoort, Rijssen-Zuiderkerk, Tricht-Geldermalsen en Yerseke. In 2007 ging hij met emeritaat.

 


€ 11,90