Menu

Ruim aanbod vogelboeken

Bent u een echte vogelliefhebber en loopt u het liefst uren in de natuur rond om de mooiste vogels te spotten? Dan kan een vogelboek natuurlijk niet ontbreken. De boeken staan vol met alle soorten vogels die u in de buurt tegen komt. Het boek kan dienen als een soort zakgids waarbij u de meest voorkomende vogels kunt determineren.

Bij Gebr. Koster vindt u een ruim aanbod aan verschillende vogelboeken. Zo zit er voor iedere vogelliefhebber een geschikt exemplaar tussen. Of u nu gaat voor de ANWB vogelgids of voor de vogelkijkgids, bij ons vindt u het allemaal. Bekijk ons volledige aanbod natuurboeken of bestel uw vogelboek direct online.

Onze populairste vogelboeken op een rij
De keuze aan verschillende vogelboeken is erg groot. Om deze keuze voor u iets makkelijker te maken, hebben we onze drie populairste vogelboeken voor u op een rij gezet. Welk vogelboek past het beste bij uw wensen?

1. Welke vogel is dat? ANWB vogelgids
Met de ANWB vogelgids weet u altijd het antwoord op de vraag: ‘Welke vogel is dat?’. Het is een erg handige zakgids om de meest voorkomende vogelsoorten te determineren. Alle belangrijke kenmerken en foto’s zijn in beeld gebracht. Neem het boek mee op excursie, onderweg in Nederland of op vakantie in Europa. In de gids vindt u meer dan 440 Europese vogelsoorten.

2. Vogels spotten
Met deze leuke gids voor kinderen wordt u een echte vogelspotter. Ga samen naar buiten en leer meer dan 100 verschillende vogels kennen. Het boek staat vol informatie over wat u nodig heeft, waar u de vogels kunt vinden en geeft u handige tips voor het avontuur. Daarnaast vindt u ook genoeg informatie en feiten over de vogels inclusief illustraties.

3. Vogelkijkgids
Dit is de perfecte gids voor vogelaars van alle leeftijden die net beginnen. In het boek vindt u 142 verschillende vogelsoorten inclusief uitleg over het opsporen, spotten en determineren ervan. De duidelijke foto’s, tekeningen en de checklist helpen u bij het herkennen. Ook vindt u het antwoord op algemene vragen, zoals wat is een vogel? Kortom een ideale kijkgids voor jong en oud.
 
Bestel onze vogelboeken direct online
Wilt u meer weten over onze vogelboeken of bent u benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijk hier meer en bestel uw vogelboek direct online. U hoeft niet lang te wachten, want wanneer u voor 16:00 besteld, kunt u de volgende dag al beginnen met het spotten van vogels. Ook profiteert u van gratis verzending bij besteding boven de €35,-. Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie, contact ons dan vrijblijvend.