Menu

Verdragende elkander in liefde

€ 9,90
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • drs. J.C. de Jonge
  • Pagina's/nrs.: 95
  • Paperback
  • Bestel nr: 9789463700443

Conflicten zijn van alle tijden. Ze zijn een gevolg van de gebrokenheid van het menselijke bestaan. Ze komen dan ook voor in situaties waarin mensen met elkaar te maken hebben. In dit boek richt de auteur zich met name op het gezin, het werk en de kerk.

Aan de hand van herkenbare situaties laat de schrijver zien hoe conflicten onderkend kunnen worden, wat de aard ervan kan zijn, hoe ermee kan worden omgegaan en hoe ze opgelost kunnen worden.

Uit dit alles wordt duidelijk dat de kern van de oplossing van een conflict te vinden is in wat de titel tot uitdrukking brengt: de liefde. Daarbij speelt de drieslag vergeving, levenshouding en ootmoed een onmisbare rol.

 

Drs. J.C. de Jonge is directeur van Reformatorische Psychologenpraktijk Nederland en RPN Coaching & Advies en als zodanig werkzaam als psycholoog/mediator. Daarnaast is hij ambtsdrager in de Gereformeerde Gemeente van Rotterdam-IJsselmonde.

 


€ 9,90