Menu

Stickerboek peuter

Peuters zijn gek op het plakken van stickers en kunnen zichzelf hierdoor spelenderwijs ontwikkelen. Wanneer u een stickerboek zoekt voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar bent u bij ons aan het juiste adres. Binnen ons aanbod vindt u een ruime keuze aan stickerboeken in verschillende thema’s. Gaat u voor het dieren stickerboek of voor Bobbi’s kleur en stickerboek? De keuze is enorm.

Bent u benieuwd of wij het stickerboek voor peuters op voorraad hebben die u zoekt of wilt u meer weten over onze boeken? Bekijk dan al onze stickerboeken of contact ons vrijblijvend voor meer informatie. Wij helpen u graag met het vinden van het perfecte boek voor uw peuter.

Onze favoriete stickerboeken voor peuters op een rij
De keuze aan stickerboeken binnen ons aanbod is erg divers. Om u een beter beeld te geven van de stickerboeken hebben we onze favoriete exemplaren voor u op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel uw stickerboek direct online.

1. Bolletjes stickerboek Vlinder 3+
Dit stickerboek met meer dan 250 ronde stickers in verschillende groottes en vrolijke kleuren zullen uw kind urenlang vermaken. Zo kan er een boom vol met appels worden geplakt of een lieveheersbeestje stippen worden gegeven.

2. Bobbi kleur- en stickerboek
Zoek de goede plek voor elke Bobbi-sticker. Een aantrekkelijk kleur- en stickerboek voor peuters en kleuters. Plak samen de stickers uit het midden van het boek op de vrolijke plaatjes.

3. Eerste stickerboekje op reis
Neem het vliegtuig, stap in de trein of spring aan boord van een schip. In dit stickerboekje kun je de levendige illustraties over reizen versieren met stickers. Met meer dan 150 stickers kunt uw peuter zijn creativiteit de vrije loop laten gaan.

4. Eerste stickerboekje het bos
Als je naar het bos gaat, zie je speelse vossen, huppelende konijntjes en kwetterende vogels. Plak alle stickers op en breng het bos tot leven.

Bestel uw stickerboek voor peuters bij Gebr. Koster
Wilt u meer weten over onze stickerboeken voor peuters of bent u benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijk hier meer en bestel het stickerboek direct online. U hoeft niet lang te wachten, want wanneer u voor 16:00 besteld, kunt uw peuter de volgende dag al beginnen met het plakken van stickers. Ook profiteert u van gratis verzending bij besteding boven de €35,-. Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie, contact ons dan vrijblijvend.