Menu

Spreekwoordenboek kopen

Wilt u zich verdiepen in de Nederlandse taal en uw boekenkast uitbreiden door een spreekwoordenboek te kopen? Dan staat Gebr. Koster voor u klaar. In zowel onze fysieke als online boekhandel vindt u verschillende spreekwoordenboeken die bijdragen aan de ontwikkeling van uw Nederlandse taal. Het kan dienen als geheugensteuntje of kan te pas komen als u even niet weet wat iemand precies bedoeld. Bent u benieuwd naar ons volledige aanbod boeken waar spreekwoorden in staan of wilt u een vrijblijvend advies ontvangen? U kunt altijd contact met ons opnemen, onze boeken specialisten staan voor u klaar.

Groot spreekwoordenboek kopen
Het populairste en bekendste spreekwoordenboek binnen ons aanbod is het ‘Groot spreekwoordenboek’. Het boek staat vol aan spreekwoorden, gezegden en zegswijzen die onze Nederlandse taal rijk is. In het boek wordt het dagelijkse taalgebruik onder de loep genomen en besproken wat de spreekwoorden precies betekenen en waar ze vandaan komen. Dit spreekwoordenboek maakt het u meteen duidelijk.

Naast de alfabetische rangschikking, waarbij de betekenis van elk spreekwoord of gezegde wordt uitgelegd, vindt u ook een rangschikking per thema. In dat deel wordt verklaard waar de spreekwoorden, gezegden en zegswijzen vandaan komen. Het boek is een handig naslagwerk over een van de kleurrijkste aspecten van de Nederlandse taal, want ‘spreekwoorden zijn het zout van een taal’.

Waarom een spreekwoordenboek kopen bij Gebr. Koster?
Wanneer u op zoek bent naar een spreekwoordenboek staat Gebr. Koster graag voor u klaar. Wij zijn een christelijke boekhandel, daarom vindt u bij ons ook diverse boeken over het Christendom. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om goede service aan te bieden, u koopt bij ons niet alleen een boek, wij adviseren u graag en u kunt altijd bij ons terecht voor vragen.

Ook zullen wij u bestelde producten dezelfde dag nog versturen wanneer u voor 16:00 besteld en profiteert u van gratis verzending vanaf €35,-. Wilt u meer weten over het bestellen of kopen van een spreekwoordenboek, heeft u een specifieke vraag of kunnen wij u ergens ander mee helpen? Neem gerust contact met ons op of koop uw spreekwoordenboek direct online.