Menu

Spreek tot mijn hart

€ 13,50
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • ds. A.L. van Zwet
  • Pagina's/nrs.: 192
  • Paperback
  • Bestel nr: 9789088970931

Artios-reeks
 

  Stilte, alstublieft. 

Een bekende zinsnede. Stilte wordt gevraagd als er belangrijke informatie wordt gegeven. 

God heeft ons oneindig veel te zeggen. Hij wil met ons spreken over wat Hij doet in deze wereld en in ons persoonlijke leven. Dat zijn zaken van levensbelang. 

In het bijzonder gaat het om ons eeuwig heil. Om daarvan op de hoogte te komen, is stilte nodig. Zeker rondom de ons gegeven heilsfeiten. De meditaties uit Spreek tot mijn hart helpen ons om stil te worden, zodat ons onrustige leven doortrokken wordt van Gods daden in Jezus Christus. Dan is er geen doodse en angstige stilte, maar een gevulde stilte in vrede. Wie verlangt daar niet naar? De heilsfeiten spreken van Gods reddende daden in een verloren wereld. Niet één van deze feiten kan ontbreken in het geloofsleven van de gemeente van Christus. In deze uitgave wil ds. A.L. van Zwet jongeren en ouderen stiltemomenten aanreiken in het stormachtige bestaan. Zo krijgt het geloof diepgang en voortgang. De kanttekeningen bij de heilsfeiten uit deze uitgave zijn een handreiking om op deze geloofsweg te komen, te gaan en te volharden.

€ 13,50