Menu

Spelletjesboek 5 jaar

Bent u op zoek naar een spelletjesboek voor kinderen van 5 jaar? Dan staan wij bj Gebr. Koster graag voor u klaar. U vindt binnen ons aanbod zowel spelletjesboeken waarin jonge kinderen kunnen leren tekenen, maar ook spelletjes boeken waarin ze hun creativiteit kwijt kunnen door het plakken van stickers. Kortom genoeg speelplezier te vinden binnen ons aanbod.

Wilt u meer weten over de verschillende spelletjes boeken binnen ons aanbod of bent u benieuwd naar onze top 3 spelletjesboeken? Lees dan snel verder of contact ons vrijblijvend voor meer productinformatie. Wanneer u het spelletjesboek voor 16:00 besteld, heeft u het de volgende dag al in huis. Hoe fijn is dat?

Onze drie populairste spelletjes boeken voor 5 jarige
Spelletjesboeken voor kinderen van 5 jaar zijn binnen onze website erg populair en worden ook vaak als cadeau besteld. Omdat wij beschikken over een erg ruim aanbod, hebben wij voor u de populairste producten op een rij gezet. Zo kunt u makkelijker een keuze maken.

1. 100 spelletjes dieren
Het 100 spelletjesboek met dieren is binnen ons aanbod erg populair. Kinderen kunnen zich in dit boek helemaal uitleven. Kleuren, doolhoven en stippen die ze met elkaar kunnen verbinden, in dit spelletjesboek vindt u het allemaal.

2. Ik leer tekenen 4+
Elke titel van deze reeks werd speciaal ontworpen om de schrijf- en tekenvaardigheid van het kind stap voor stap te ontwikkelen. De evoluerende en speelse oefeningen helpen het kind om met vaste hand te leren tekenen en schrijven.

3. Appel 4+
Een kop die een aap wordt. Een trompet die verandert in een giraf. Of een iglo in een schildpad! Je kunt het zo gek niet bedenken en toch is het mogelijk in dit originele stickerboek. Op elke pagina tovert je kind een voorwerp om in iets anders door de stickers te plakken. Het eindresultaat en welke stickers je nodig hebt, is visueel weergegeven. Zo kan je kind helemaal alleen aan de slag!

Bestel uw ‘spelletjesboek 5 jaar’ direct online
Wanneer u het het spelletjesboek voor 5 jarigen voor 16:00 ‘s middags online besteld, heeft u het de volgende dag in huis. Daarnaast profiteert u altijd van gratis verzending wanneer u bestelbedrag boven de €35 euro is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van een geschikt spelletjesboek.