Menu

Spelletjesboek 4 jaar

Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor kinderen van vier jaar? Geef dan bijvoorbeeld een ‘spelletjesboek 4 jaar’ cadeau. Kinderen kunnen zich hier urenlang mee vermaken en zullen er spelenderwijs ook nog veel van leren. De verschillende stickervellen, kleurplaten en puzzels stimuleren de creativiteit en helpen kinderen logischerwijs denken.

Wilt u meer weten over de verschillende spelletjes boeken binnen ons aanbod of bent u benieuwd naar onze top 3 spelletjesboeken? Lees dan snel verder of contact ons vrijblijvend voor meer productinformatie. Wanneer u het spelletjesboek voor 16:00 besteld, heeft u het de volgende dag al in huis. Hoe fijn is dat?

Onze populairste spelletjes boeken voor 4 jarige
De spelletjes boeken voor 4 jaar zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en thema’s. Of u nu op zoek bent naar een stickerboek, kleurboek of puzzelboek? Bij ons vindt u het allemaal. Omdat het aanbod aan spelletjes boeken erg divers is, hebben we onze 3 populairste spelletjes boeken op een rij gezet.

1. Jungle 4+
Met deze boeken zullen kinderen gegarandeerd plezier beleven. Talrijke spelletjes komen aan bod: zoek de verschillen, doolhoven, schaduwen herkennen, sudoku’s, … Voor uren plezier!
2. Ik leer tekenen 4+
Elke titel van deze reeks werd speciaal ontworpen om de schrijf- en tekenvaardigheid van het kind stap voor stap te ontwikkelen. De evoluerende en speelse oefeningen helpen het kind om met vaste hand te leren tekenen en schrijven.
3. Appel 4+
Een kop die een aap wordt. Een trompet die verandert in een giraf. Of een iglo in een schildpad! Je kunt het zo gek niet bedenken en toch is het mogelijk in dit originele stickerboek. Op elke pagina tovert je kind een voorwerp om in iets anders door de stickers te plakken. Het eindresultaat en welke stickers je nodig hebt, is visueel weergegeven. Zo kan je kind helemaal alleen aan de slag!

Bestel uw ‘spelletjesboek 4 jaar’ direct online
Wanneer u het het spelletjesboek voor 4 jarigen voor 16:00 ‘s middags online besteld, heeft u het de volgende dag in huis. Daarnaast profiteert u altijd van gratis verzending wanneer u bestelbedrag boven de €35 euro is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van een geschikt spelletjesboek.