Menu

Simson de laatste richter

€ 11,50 € 5,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • C. van Rijswijk
  • Pagina's/nrs.: 131
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789055517206

De Fonteinserie Deel 6

Simson was een bijzonder kind; hij was namelijk een afgezonderde voor de dienst van de Heere. Hij moest een begin maken met het verdrijven van de Filistijnen die het volk Israël al vele jaren verdrukten. Daarin is Simson een type van Christus Die Zijn volk volkomen verlost van zonde, wereld en duivel.

Hoewel Simson veel zondige dingen deed, blinkt in zijn leven het werk van vrije genade uit. Hij wordt door Heere Zelf in de rij van de geloofshelden geplaatst.

Onze recensie:                                                                                                                      De Fonteinserie is een serie voor tieners waarin gedeelten, personen of speciale geschiedenissen uit de Bijbel worden behandeld door middel van korte overdenkingen. Ze zijn geschreven om op zondagmiddag in een gezin met opgroeiende kinderen te gebruiken als Bijbelstudiemateriaal, maar ze kunnen uiteraard ook door tieners zelf gelezen worden. Het zijn stukjes van 3 tot 5 bladzijden waarin uitleg gegeven wordt over de tijd en situatie waarin de geschiedenis speelde of de persoon leefde. Er staat in ieder stukje een geestelijke en praktische les om over na te denken. In dit deel zijn aan het eind van ieder stukje vragen toegevoegd om over door te praten. Deze serie is echt een aanrader als u op zoek bent naar eenvoudige en toegankelijke stukjes om in een gezin te gebruiken of zelfstandig te lezen!


€ 11,50 € 5,95