Menu

Scheepsbouwer en akkerman

€ 13,90
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • J. van 't Hul
  • Pagina's/nrs.: 136
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789055518494

Het leven van Noach

Op een scheepswerf op het droge bouwt Noach, op Gods bevel, een reusachtige boot, een ark van goferhout. Daarmee drijft hij heen op de wateren van Gods toorn om aan het einde van de vloed aan te landen in de haven der behoudenis.

Op de nieuwe wereld wordt de scheepsbouwer een akkerman, want hij plant een wijngaard. Met alle gevolgen van dien...

Noach, hij is de bouwer van de ark, de prediker der gerechtigheid, de man van het eerste altaar, van die wijngaard, dat druivensap. Hij is geworden ‘een erfgenaam der rechtvaardigheid die naar het geloof is’ (Hebreeën 11:7b).

Onze recensie                                                                                                                          J. van 't Hul schrijft boeken over personen uit de Bijbel. Hij doet dit eenvoudig en duidelijk. Wat vooral opvallend is, is dat hij heel dicht bij de Bijbel blijft. Daardoor geeft hij een informatief en waarheidsgetrouw beeld van zo'n persoon en de tijd waarin hij of zij leefde(n). Deze boeken leren om de geschiedenissen in hun tijd en context te zien, waardoor de boodschap erachter beter te begrijpen is. Kortom, echt een aanrader als u op zoek bent naar een goed, makkelijk te lezen en informatief boek!


€ 13,90