Menu

Religieuze verhalen

Bent u op zoek naar een boek met religieuze verhalen waar u urenlang in kunt lezen en uzelf kunt laten inspireren door het geloof? Dan staan we bij Gebr. Koster graag voor u klaar. Wij beschikken over een erg groot aanbod aan religieuze boeken met betrekking tot het christendom.

Religieuze verhalen kunnen u houvast bieden en u inspireren. Ze bieden ons een manier om belangrijke waarden en overtuigingen te begrijpen en te internaliseren. Ze helpen ons te begrijpen wie we zijn en onze plaats in de wereld. Religieuze verhalen geven ons ook een manier om te verbinden met anderen die dezelfde overtuigingen delen. Wilt u meer weten over onze religieuze verhalen of heeft u een specifieke vraag? Wij helpen u graag en geven u waar nodig advies welk boek het beste bij u past. Neem gerust contact met ons op.

Onze favoriete religieuze verhalen
Ons aanbod aan religieuze boeken is erg groot. Om u een beter beeld te geven van onze ruime keuze hebben we onze favoriete religieuze verhalen voor u op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel uw favoriet eenvoudig online.

1. Het gemis vervuld
Pleun Veer (1908-2001) groeide vrijwel zonder godsdienst op, totdat ze in Den Helder lid werd van een meisjesvereniging. Het onderwijs dat ze er kreeg, was haar tot zegen. Thuis kreeg ze tegenstand. Haar ouders verboden haar de kerkgang in de Oud Gereformeerde Gemeente. In 1930 werd ze uit huis gezet.

2. Breed of smal
De auteur neemt je in dit boek bij de hand en voert je stap voor stap mee door de afbeelding ‘de brede en de smalle weg’. Door de levendige beschrijving komen de vele personen tot leven en wordt de bedoeling van de vele taferelen duidelijk. Telkens weer klinkt de indringende vraag: op welke weg reis ik. De brede of de smalle weg?

3. Zingen daar ik hem verwacht
Dit handboek is een goed hulpmiddel bij het aanleren van een psalm of gezang. Een beter begrip bij het verband geeft het geheugen een extra steun. Dat is wat dit boek doet: de samenhang van de psalmen en de gezangen eenvoudig verklaren.Zo wordt de gouden draad zichtbaar.

Bestel boeken vol religieuze verhalen eenvoudig online
Wilt u meer weten over onze religieuze verhalen of heeft u een specifieke vraag? Bekijk dan al onze leesboeken of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij staan voor u klaar en geven u graag advies over welk boek het beste bij u past. Het is ook altijd mogelijk om bij ons langs te komen in onze fysieke winkel in Barneveld. Daar vindt u een nog uitgebreider aanbod aan boeken en meer.