Menu

Reformatorische gedichten: christelijke gedichtenbundels koopt u bij Gebr. Koster

Bent u op zoek naar reformatorische gedichten? Natuurlijk is het vandaag de dag mogelijk om uw christelijke gedichten op internet te vinden en te lezen. Maar reformatorische gedichten in de vorm van een gedichtenbundel zijn vaak veel waardevoller om te hebben. Bovendien is het een mooi geschenk om weg te geven.  

Een gedichtenbundel biedt u de mogelijkheid om een momentje rust te nemen en volledig te ontspannen, zonder afleiding. Wanneer u uw gedichten online leest bestaat de kans dat u wordt afgeleid door allerlei randzaken. Daarom bieden wij u een divers aanbod aan reformatorische gedichten. Voor uzelf en om weg te geven.

In de gedichtenbundels die wij u bieden worden diverse thema’s behandeld met de Bijbel als bron. Een bekende serie reformatorische gedichten is de serie ‘Pareltje’. Er zijn vele Pareltjes uitgegeven die verschillende onderwerpen behandelen. Deze boekjes dienen ook uitstekend als geschenk voor verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld: Pareltje Belijden, Pareltje Doop, Pareltje Vaderzorg of Pareltje Wijsheid.

Christelijke gedichtenbundel
Er zijn diverse christelijke gedichtenbundels verkrijgbaar. Over huwelijk, troost, verjaardag, ouderschap en nog vele andere onderwerpen. Ze kunnen u troost, vreugde en ontspanning bieden. We geven u graag een aantal leestips:  

- Hij weet raad - M.A. Groeneweg-de Reuver
In deze gedichtenbundel wordt op tere wijze onder woorden gebracht wat er in het hart kan omgaan. Niet alleen in dagen van zorg of verdriet, maar ook in dagen van vreugde en blijdschap. Diverse thema’s komen aan bod, waaronder de heilsfeiten.

- Verzamelde gedichten - I. Lievaart
De gedichten van I. Lievaart zijn vol verlangen om God te zien en zijn stem te horen. Haar geloofsverwachting wordt op heel authentieke wijze verwoordt. Zonder geforceerde rijmen verbeeldt zij haar relatie met God, een relatie die van God uitgaat en die haar en de lezer uitnodigt te antwoorden op zijn roepstem.

- Leer mij volgen - H. Schoonebeek
Deze bundel bevat een verzameling gedichten over diverse onderwerpen. Daarmee is deze bundel zeer geschikt voor jong en oud. Bovendien leent deze gedichtenbundel zich goed voor de opening of sluiting van verenigingsavonden.

Benieuwd naar ons volledige aanbod reformatorische gedichten? Bekijk dan hier alle gedichtenbundels.