Menu

Race tegen de klok

€ 9,95 € 5,99
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • J. van Reenen
  • Pagina's/nrs.: 126
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789033611988
serie "Niels en Nick" deel 2

In de binnenstad van Utrecht is altijd wel wat te beleven. Dat is tenminste de ervaring van Niels en Nick. Bij de Janskerk wordt een grote operatie uitgevoerd: een van de klokken wordt uit de toren gehaald om gerepareerd te worden. Geboeid kijken de jongens toe. Maar als ze de volgende dag weer gaan kijken, is de klok verdwenen. Gestolen! Wie zou dat gedaan hebben? 
Terwijl Niels en Nick op straat spelen, ontdekken zie iets wat hen op het spoor brengt van de vermeende dader. Nu is de jacht naar de klokkendieven pas echt begonnen. Maar die zijn niet voor één gat te vangen!

‘Niels en Nick’ is een serie voor jongens (en meisjes) die geinteresseerd zijn in wetenschap en techniek. Door de gebeurtenissen in dit boek leert de lezer van alles over klokken, over massa en vermenigvuldigen.

Janneke van Reenen is getrouwd en moeder van vier kinderen. Ze werkt als wetenschapsjournalist bij het Reformatorisch Dagblad.


€ 9,95 € 5,99