Menu

Puzzels kinderen

Bent u op zoek naar leuke puzzels voor kinderen? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan puzzels voor kinderen in verschillende thema’s. Of je nu gaat voor een puzzel van Dikkie Dik of Rupsje Nooit Genoeg, bij ons vindt u het allemaal.

De puzzels zijn geschikt voor kinderen in verschillende leeftijdscategorien. Zo zijn er binnen ons aanbod zowel puzzels voor jonge kinderen van 3 jaar te vinden, maar ook is er genoeg keuze voor oudere kinderen. Wilt u meer weten over onze puzzels voor kinderen of heeft u een specifieke vraag? Bekijk dan ons volledige aanbod puzzels of neem vrijblijvend contact
met ons op voor meer informatie. Wij staan voor u klaar.

Onze favoriete puzzels voor kinderen
Omdat ons aanbod aan puzzels erg groot is, hebben wij onze favorieten voor u op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel de puzzel die u het meest aanspreekt eenvoudig online.

1. Dikkie Dik
Deze set bestaat uit 4 puzzels met elk een kleurrijke afbeelding van knuffelkat Dikkie Dik, alleen of met één van zijn vele, vrolijke vriendjes. De jongste puzzelaars beginnen met een puzzel van 4 stukken en wie toe is aan de volgende uitdaging kan een puzzel van 6, 9 of 16 stukken leggen.

2. Rupsje Nooit Genoeg
Deze set bestaat uit 4 puzzels met vrolijk gekleurde plaatjes uit het boek Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle. Hierin gaat het rupsje op zoek naar heerlijke hapjes die je ook terug ziet op de puzzels. De jongste puzzelaars beginnen met een puzzel van 4 stukken en wie toe is aan de volgende uitdaging kan een puzzel van 6, 9 of 16 stukken leggen.

3. Ark van Noach
De puzzel van de Ark van Noach bestaat uit 100 stukjes die wat groter zijn, waardoor de puzzel ook erg geschikt is voor de wat oudere kinderen. Op de puzzel zijn verschillende dieren afgebeeld die u met de kleine stukjes tot een kloppend geheel kunt maken.

Meer weten over onze puzzels voor kinderen?
Wilt u meer weten over onze puzzels voor kinderen of bent u benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk dan al onze puzzels of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van de puzzel die u zoekt.