Menu

Puzzelboek kopen

Bent u op zoek naar een leuk puzzelboek voor uzelf of voor u kinderen? Ontdek dan het ruime aanbod puzzelboeken van Gebr. Koster. Bij ons vindt u zowel puzzelboeken voor jong en oud in verschillende thema’s.

Wij vertellen u graag meer over ons uitgebreide assortiment en geven u waar nodig advies over welk puzzelboek het beste bij uw wensen past. Bekijk hier al onze puzzelboeken of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Ontdek ons ruime aanbod puzzelboeken
Binnen het aanbod van Gebr. Koster vindt u diverse puzzelboeken in diverse thema’s voor verschillende leeftijdscategorieën.Wij zetten onze populairste exemplaren voor u op een rij:

1. Mijn dieren puzzelboek
 Dit stevige kartonboek is een boek en puzzel ineen! Zie je waar de verschillende dieren met hun kleintjes zijn? De gans zwemt in het water, de bijtjes vliegen in de lucht. Wie spelen er in het gras? Het boek bevat twee puzzels van twee stukjes en twee puzzels van vier stukjes; ideaal dus voor kleine kinderhandjes.

2. Bobbi puzzelboek
In dit vrolijke puzzelboek ontdek je aan de hand van een verhaal op rijm en vijf puzzels hoe Bobbi’s dag eruitziet. De puzzels zijn oplopend in moeilijkheidsgraad en hebben vier, zes of negen stukjes. Hierdoor kunnen kinderen er extra lang plezier van hebben.

3. Psalmen puzzelboek 2
Op de linkerbladzijde staat de psalm om te zingen. Bij elke psalm hoort een invulpuzzel. Om de woorden uit de psalm goed te leren onthouden, zijn er ook andere puzzels: alfabetpuzzel; blokwoorden; letterrij; maak het woord; volg de lijn; woordzoeker; zoek dezelfde.

Betaalbaarheid en Waarde
Bij Gebr. Koster geloven we dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. We streven ernaar om onze puzzelboeken betaalbaar te houden, zodat iedereen kan genieten van de opwinding van puzzelen. Wanneer u bij ons winkelt, krijgt u niet alleen hoogwaardige puzzels, maar ook uitstekende waar voor uw geld.

Puzzelboek kopen bij Gebr. Koster
Het kopen van een puzzelboek bij Gebr. Koster is eenvoudig en handig. U hoeft niet langer naar fysieke winkels te gaan om uw favoriete puzzels te vinden, binnen onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft. Maar het is natuurlijk ook altijd mogelijk om bij onze fysieke boekhandel in Barneveld langs te komen. Wij staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van het puzzelboek dat u zoekt. Neem vrijblijvend contact met ons op.