Menu

Prentenboeken voor peuters

Ieder kind is er wel mee opgegroeid, prentenboeken voor peuters zijn niet weg te denken uit het dagelijks leven van uw kinderen. Even voor het slapen gaan nog een verhaaltje voorlezen, dat is toch wel een speciaal moment van de dag. Een prentenboek staat bekend om de levendige en kleurrijke plaatjes en vrolijke verhaaltjes. De prentenboeken stimuleren de hersenen van de peuter en laat ze de wereld zien aan de hand van afbeeldingen en tekst die u kunt voorlezen. De mooie platen ondersteunen het verhaal en geven de jonge kinderen de gelegenheid om aan de hand hiervan hun fantasie los te laten. Het is een goede manier om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met verschillende verhalen. De prentenboeken voor peuters van Gebr. Koster zijn geschikt voor de leeftijd 2 tot 4 jaar. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk hier alle prentenboeken voor peuters.

Onze top 4 prentenboeken voor peuters
Ondanks de ruime keuze aan vrolijke prentenboeken, hebben wij een top drie samengesteld van de populairste en leukste prentenboeken voor peuters. Wij zetten ze allemaal graag voor u op een rijtje.

1. Eten met Nijntje
In dit leerzame boekje neemt Nijntje u en uw kindje mee op ontdekkingstocht door onder andere de moestuin en boomgaard. Nijntje leert dat de koe melk geeft en dat daar kaas van wordt gemaakt. Dit leuke en leerzame boekje staat vol 40 recepten voor peuters en kleuters. Kunt u niet wachten om de leuke verhaaltjes te ontdekken?

2. Voor wie is dit potje?
In het boekje ‘voor wie is dit potje’ willen Sam en Jet op het potje leren plassen. Ze zoeken alleen nog een potje dat goed bij hun billetjes past. Het is een vrolijk leesboekje vol met illustraties en tekstjes. Het is een erg populair boekje waarbij u uw kinderen op een leuke manier leert dat het heel normaal is om op een potje te plassen.

3. Pieter gaat naar school
In dit boekje wordt er op een speelse manier uitgelegd hoe het is om naar school te gaan. Verschillende begrippen worden uitgelegd, maar ook sociaal, emotionele aspecten komen aan bod. Het boek is erg geschikt om voor te lezen aan kinderen die binnenkort voor het eerst naar school gaan.

4. De serie van Jasper
De leuke boekjes over de avonturen van Jasper en Sophie staan vol mooie platen, verhaaltjes en rijmpjes. Ze dragen daarnaast ook bij aan de opvoedende functie van uw kinderen. In de leuke verhaaltjes komen verschillende dagelijkse bezigheden aan bod.

Prentenboeken voor peuters bestellen bij Gebr. Koster
Wanneer u een prentenboek voor peuters bij Gebr. Koster besteld, profiteert u van vele voordelen. Als u het boek namelijk voor 16:00 besteld, zal u het de volgende dag in huis hebben. Daarnaast profiteert u van gratis verzending bij besteding vanaf 35 euro. Ook kunt u altijd achteraf betalen en staan wij voor u klaar wanneer u vakkundig advies wilt ontvangen. U kunt ons altijd bellen via 0342-416986 of mail ons via info@gebrkoster.nl Wij helpen u graag.