Menu

Prentenboeken peuters

Bent u op zoek naar een prentenboek voor peuters tussen de leeftijd 2 tot 4 jaar? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. Binnen ons aanbod vindt u een ruime keuze aan verschillende prentenboeken voor peuters, waar u urenlang samen doorheen kunt bladeren en uit kunt voorlezen.

Wilt u meer weten over onze prentenboeken voor peuters? Bekijk dan ons ruime aanbod of contact ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvend advies over welk prentenboek het beste bij de interesses van uw kindje passen. Onze boekenspecialisten staan voor u klaar en helpen u graag.

Onze favoriete prentenboeken voor peuters op een rij
Dankzij ons erg ruime aanbod aan verschillende boeken, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Daarom hebben wij onze 4 favoriete prentenboeken voor peuters op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel uw prentenboek direct online.

1. Kleine ijsbeer
Kleine IJsbeer is al 25 jaar geliefd bij jong en oud. Niet eerder verscheen er echter een bundel met verhalen over hem. Maar nu zijn er vijf vrolijke avonturen over Lars verzameld in één boek, tegen een heel aantrekkelijke prijs. Reserveer dit boek online.

2. Bobbi op het potje
Nu wil Ollie op het potje. Bobbi weet wel hoe dat moet. ''Kijk, eerst ga je even zitten, en dan plas je. Ja, heel goed!''. In dit boekje leren kinderen hoe ze op een potje moeten plassen.

3. Dikkie dik in dierentuin
Kijk en zoek samen met Dikkie Dik! Achter de stevige flappen van dit vrolijke kartonboekje ontdekken nieuwsgierige kindjes allerlei dieren die in de dierentuin leven.

4. Trakteren met Nijntje
Hoera! Nijntje is jarig en dat wordt gevierd! In twee nijntje-verhalen volgen we nijntje die op school mag trakteren en thuis haar feestje viert. Speciaal voor nijntjes 65e verjaardag creëerde chef-kok en vader Samuel Levie 20 feestelijke én eenvoudige recepten om te trakteren en om een spetterend verjaarspartijtje thuis te vieren. Een feestelijk lees- en kookboek voor het hele gezin.

Bestel uw prentenboek voor peuters eenvoudig online
Wilt u meer informatie over onze prentenboeken voor peuters of bent u benieuwd naar ons volledige aanbod. Bekijk hier al onze prentenboeken en bestel het prentenboek die u wilt direct online. Wanneer u het boek voor 16:00 bestelt, kunt u de volgende dag al beginnen met voorlezen. Heeft u vragen of wilt u meer weten? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of langskomen in onze boekhandel in Barneveld. Wij helpen u graag bij het vinden van het boek die u zoekt.