Menu

Prentenboek voertuigen

Is uw kind ook helemaal gek op voertuigen? Dan zijn de prentenboeken over voertuigen echt iets voor u. Binnen ons aanbod vindt u diverse prentenboeken over het thema voertuigen. De boeken zijn erg leerzaam en laten uw kind kennis maken met boten, auto’s en vliegtuigen.

Bent u benieuwd naar ons volledige aanbod prentenboeken over voertuigen? Bekijk ons volledige aanbod prentenboeken of lees verder en doe inspiratie op. U kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het vinden van het prentenboek over voertuigen wat u zoekt.

Onze favoriete voertuig prentenboeken op een rij
Het aanbod aan prentenboeken over voertuigen is erg groot en divers. Om het maken van een keuze voor u iets makkelijker te maken, hebben wij onze favoriete prentenboeken op een rij gezet. Doe inspiratie op en bestel uw boeken direct online.

1. Tractor, vliegtuig, brandweer!
Kleine voertuigliefhebbers raken niet uitgekeken op dit grote, extra dikke kijkboek vol met voertuigen. Alle grote voertuigen van tractors, brandweerwagens en graafmachines komen aanbod.

2. Transport encyclopedie voor kinderen
Dit verrassende boek over de wereld van transport beschikt over meer dan 500 afbeeldingen van voertuigen in kleur. Van ruimteschepen tot fietsen, in dit boek vindt u het allemaal. Het is een compleet naslagwerk voor thuis en op school.

3. Voertuigen
Dit boek is onderdeel van de iconische reeks ‘allereerste stapjes’. Dit interactieve geluidenboek heeft op iedere flap een vraag staan. Onder de flap vindt u het juiste antwoord. Zodra de flap wordt opgetild maakt elk voertuig een geluid.

4. Groot weetjesboek over voertuigen
In dit boek krijgt u antwoord op alle vragen omtrent voertuigen te land, ter zee en in de lucht. Vroeg u zich ook altijd al af waarom de uitvinding van het wiel zo belangrijk is en wat verkeersborden betekenen? Ontdek het in dit boek.

Gebr. Koster staat voor u klaar
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het kopen van een prentenboek over voertuigen of wilt u het prentenboek direct bestellen? Wij staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van het boek wat u zoekt. Neem gerust contact met ons op of bekijk ons volledige aanbod prentenboeken. Wanneer u voor 16:00 besteld heeft u het prentenboek de volgende dag al in huis en kunt u samen met uw kind op ontdekkingstocht in de wereld van voertuigen.