Menu

Poëziealbum

€ 15,99
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Elma van Vliet
  • Pagina's/nrs.: 128
  • Bestel nr: 9789000349784

Ken je het nog, het poëziealbum van vroeger? Een boekje volgeschreven met persoonlijke versjes, tekeningen en, natuurlijk niet te vergeten, met poeziëplaatjes. In de drukke, vluchtige tijden waarin we leven gaan mooie tradities verloren. Daarom lanceert Elma van Vliet, de bedenkster van de bestseller Vertel eens-serie, het poëziealbum anno nu. We brengen een oud ritueel terug, gestoken in een nieuw jasje. Het is een prachtig uitgevoerd album, met een herkenbare en moderne uitstraling. Vol lege bladzijdes om gevuld te worden met versjes, creatieve uitspattingen en persoonlijke wensen die passen bij deze tijd. En natuurlijk horen de poëzieplaatjes er weer helemaal bij!
Elma van Vliet is de bedenkster van de Vertel eens-serie. Boeken die je als cadeau geeft, maar ook weer terug wilt hebben. De boeken zijn uitgegroeid tot hedendaagse klassiekers. Ze hebben hun weg gevonden naar de harten van moeders, vaders, oma's en opa's, kinderen en kleinkinderen. Elma gelooft dat communicatie een van de belangrijkste dingen is in deze tijd waarin iedereen het altijd druk heeft. We werken veel, doen aan alles mee en zijn overal, maar hebben soms te weinig tijd om met elkaar te praten over dingen die echt belangrijk zijn.


€ 15,99