Menu

Platenboeken

Platenboeken zijn informatief, educatief en leuk voor elke leeftijd! Bij elke keer doorbladeren valt er weer iets nieuws te ontdekken. Een mooi platenboek gaat daarom nooit vervelen en is een mooi cadeau voor een verjaardag, een speciale gelegenheid of de feestdagen. Gebr. Koster heeft een uitgebreide collectie platenboeken met titels voor elke leeftijd. Bestel online of kom eens langs in onze winkel!

Zowel online als in onze winkel in Barneveld hebben we een zeer uitgebreid assortiment christelijke prenten-, lees-, doe,- en spelletjesboeken voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Ook voor volwassenen hebben wij een zeer grote collectie christelijke leesboeken, kookboeken, bijbels, muziek en platenboeken. Bent u op zoek naar een specifieke titel maar kunt u deze niet direct vinden? Of heeft u hulp nodig bij het vinden van een geschikt boek? Onze medewerkers staan voor u klaar!

Eindeloos plezier met platenboeken
Platenboeken zijn goed voor urenlang entertainment. Op de talloze afbeeldingen valt altijd wel iets nieuws te ontdekken. Naast mooie foto’s en tekeningen bevatten de meeste platenboeken ook beschrijvende teksten waardoor de boeken naast een hoge amusementswaarde ook heel informatief en educatief zijn. Een mooi platenboek is een waardevolle aanvulling voor de verzameling in de boekenkast. Ook voor op de koffietafel is een platenboek een echte aanwinst.

Veel platenboeken zijn thematisch. Bent u bijzonder geïnteresseerd in kunst, cultuur of natuur, heeft u een voorliefde voor bijvoorbeeld architectuur, of droomt u van een verre reis en wilt u zich alvast laten inspireren? Wat uw interesse ook is, er is altijd een mooi platenboek voor u te vinden. Ook voor kinderen zijn er diverse platenboeken beschikbaar. Wat dacht u van een boek over wilde dieren of een encyclopedie over transportmiddelen? Voor alle leeftijden zijn er verschillende onderwerpen te bedenken waarover een mooi platenboek verschenen is.

Online winkelen, wel zo gemakkelijk
Natuurlijk gaat er niets boven lekker snuffelen in onze boekhandel, maar we begrijpen goed dat u niet altijd in de gelegenheid bent om onze winkel in Barneveld te bezoeken. Een groot gedeelte van de beschikbare titels is daarom terug te vinden in het assortiment op onze website. Door gebruik te maken van het hoofdmenu aan de linkerzijde, de filters per categorie en de zoekfunctie bovenaan de pagina kunt u heel gericht zoeken naar het boek van u keuze. Zoek op titel, auteur, onderwerp of leeftijd voor de beschikbare titels. Heeft u een mooi boek gevonden, kunt u dit eenvoudig online bestellen en afrekenen. U kunt er dan voor kiezen om het boek bij u thuis te laten afleveren. Bestelt u voor 16:00 uur dan kun het de volgende dag al verwachten. Staat uw gewenste boek er niet tussen? Laat uw gegevens en bericht achter op het formulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!