Menu

Pastorale boeken

Bent u op zoek naar een pastoraal boek? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. U vindt bij ons een ruime keus aan boeken die op pastorale wijze zijn geschreven. Bij deze boeken komt menselijk gedrag en het moraal van goed en kwaad aan bod. De boeken zijn daarnaast erg interessant en leerzaam om te lezen.

Wilt u meer weten over onze pastorale boeken of bent u benieuwd naar ons volledige aanbod? Lees dan verder of bekijk alle pastorale boeken hier. Mocht u nog vragen hebben of specifieke informatie wensen, kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers uit de boekhandel. Wij helpen u graag.

Ons ruime aanbod pastorale boeken
Binnen de categorie pastorale boeken vindt u een ruim aanbod boeken die werkwijzen en problematiek vanuit de geloofsovertuiging benaderd. De boeken kunnen u ondersteunen gedurende bepaalde situaties of u kunt ze gebruiken om u te verdiepen in een bepaald thema. Onderwerpen die vaak bij pastorale boeken naar voren komen zijn bijvoorbeeld huwelijken, rouwen, verdriet en omgaan met pijn of verleiding.

Omdat de keuze aan pastorale boeken erg groot is, zetten wij onze drie populairste pastorale boeken voor u op een rij:
1. Liefdevol oog en open oor
Handboek pastoraat in de christelijke gemeente. Dit handboek wil bezinnend, informatief en praktisch zijn en richt zich op de vrijwilliger en de ambtsdrager in de gemeente.
2. Meer dan liefde
Dit boek biedt handvatten voor het gesprek tussen jongeren die verkering hebben en voor jonge echtparen. Vóór je huwelijk en in je huwelijk kun je leren wat echte liefde is.
3. Verraden vertrouwen
Pastoraat verlenen aan incestdaders en -slachtoffers en hun familieleden is een moeilijke opdracht. Dit boek biedt een handreiking bij de vele aspecten.

Bestel uw pastorale boek bij Gebr. Koster
Wilt u meer weten over onze pastorale boeken of wilt u ze direct bestellen? Wij staan in dat geval graag voor u klaar. Bekijk ons volledige aanbod en bestel uw boek direct online. Wanneer u voor 16:00 besteld heeft u het boek de volgende dag in huis. Besteld u voor meer dan €35 euro dan wordt uw bestelling gratis thuis bezorgt.

Gebr. Koster beschikt ook over een fysieke boekhandel in Barneveld en kijkt er naar uit om u te mogen verwelkomen. Wij vertellen u graag meer over onze boeken en adviseren u over welk boek het beste bij u past. Het is uiteraard ook altijd mogelijk om contact op te nemen.