Menu

Paniek in prinsenland LUISTERBOEK

€ 18,50
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Ben de Raaf
  • Audio-visueel
  • Bestel nr: 9789493043473

Verbijstering en ongeloof heersen in Prinsenland, een mooie woonwijk in Rotterdam, als een zware explosie een enorme ravage aanricht en er felle branden uitbreken. Roel Westland is ten einde raad: Ingrid - zijn vriendin - woont tegenover het geëxplodeerde pand... Als hij haar uiteindelijk vindt, blijkt ze behoorlijk gewond.
De politie is er al snel achter dat de geheimzinnige eigenaar in het ontplofte pand dingen deed die het daglicht niet konden verdragen. Maar... deze man - die goed herkenbaar is aan z'n kale hoofd en een oorbel - lijkt van de aardbodem verdwenen te zijn.
Om een beetje van de enerverende gebeurtenissen bij te komen, vertrekken Ingrids ouders een paar dagen naar Zeeland; Roel gaat met hen mee. En daar gebeurt het ongelooflijke: op het strand ontmoeten Ingrid en Roel de kale man met de oorbel...! Roel komt onmiddelijk in actie en dankzij zijn inzet - en een razendsnel politie-optreden - lukt het om 'de Oorbel' te arresteren.

Luisterboek, MP3, vanaf 10 jaar.
 


€ 18,50