Menu

Orgel cd

Bent u op zoek naar een orgel cd vol met mooie klanken van orgels in bijvoorbeeld kerken van bekende organisten? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. U vindt bij ons een enorm groot aanbod aan cd’s vol met prachtige orgelmuziek.

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een meditatief orgelspel over de psalmen of orgelmuziek in combinatie met een koor, bij ons vindt u het allemaal. Bekijk ons volledige aanbod en laat u inspireren of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van de orgel cd die u zoekt.

Onze favoriete orgel cd’s op een rij
Ons aanbod aan cd’s met orgelmuziek is erg groot. Om u een idee te geven over wat u binnen ons aanbod vindt hebben wij onze 4 favoriete orgel cd’s voor u op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel hem meteen online.

1. Grote kerk Apeldoorn
Deze cd van Wout van Andel bevat 17 verschillende orgel nummers. De muziek klinkt erg mooi omdat het in de grote open ruimte van de kerk in Apeldoorn in opgenomen. Wij kunnen uren luisteren naar deze muziek, u ooK?

2. Koraalfantasieën
Deze CD biedt een dankbare terugblik op de carrière van Janco Belder als koorbegeleider en organist. De cd bestaat uit 18 nummer met eigen koraalfantasieën van wegens ziekte niet meer actieve Janco.

3. Uitzien naar de zondag
Meditatief orgelspel over de psalmen. De psalmen worden gedragen en niet-ritmisch gespeeld door de Barneveldse organist Wijnand Bos. De cd staat vol met 7 nummers waarin diverse psalmen aan bod komen.

4. Alexandre Guilmant
Peter Eilander speelt werken van Guilmant op het Cavaillé-Coll orgel in l'Eglise Sainte Madeleine in Parijs en La Cathédrale Saint Pierre in Lisieux.

Bestel uw orgel cd direct online
Wilt u meer weten over onze orgel cd’s of bent u benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk hier al onze orgel cd’s en voeg uw favoriet toe aan uw winkelwagen. Wanneer u voor 16:00 bestelt heeft u de cd de volgende dag in huis. Daarnaast profiteert u altijd van gratis verzending wanneer uw orderbedrag meer dan €35,- is. Voor meer informatie over een cd of als u een advies wilt ontvangen, kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen bij onze boekhandel in Barneveld. Wij staan voor u klaar.