Menu

Opent uwen mond (3)

Nog niet verschenen. Reserveer nu!
€ 9,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Martijn den Haan
  • Bestel nr: 9789463701938

Geestelijke liederen voor jong en oud

‘Opent uwen mond’ biedt geestelijke liederen met een verantwoorde inhoud. In dit bundeltje staan tien Bijbelliederen; verzen voor de jongste kinderen van de basisschool en liederen voor kinderen uit de midden- en bovenbouw.

Een deel van de liederen is nooit eerder verschenen, sommige andere teksten stonden ooit in de bundel ‘Uit Sions zalen’. Voor de jongere kinderen zijn teksten gebruikt van o.a. Ditteke Klaasse-den Haan en D. van der Linden-van den Hoek. Verder zijn er teksten gebruikt van oudvaders of dichters uit de tijd van de afscheiding, zoals ds. Ledeboer.  

De muziek van veel liederen is nieuw en gevarieerd: orgelzettingen, 4-stemmige koorzettingen, tegenstemmen om te zingen of te spelen. De melodieën zijn veelal bekend, makkelijk te zingen en liggen goed in het gehoor. Bewust is het speelniveau eenvoudig gehouden.

Dit is het derde deel in een serie verantwoorde geestelijke liederen voor op school en in het gezin. Maar ook zondagsscholen, (kinder)koren of jeugdverenigingen kunnen er gebruik van maken.

 

Deze liedbundel is samengesteld door Martijn den Haan. Hij was één van de redactieleden van de bundel ‘Elk zing’ Zijn lof’ en schreef ‘Op hogen toon’, een bundel psalmen met bovenstem.

 


Nog niet verschenen. Reserveer nu!
€ 9,95