Menu

Op z'n kop

€ 11,50
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Hans Mijnders
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789033129520

David is populair. Als er een feestje met vrienden georganiseerd moet worden, regelt hij het wel. En hij heeft een fantastische vriendin: Claudia.
Dan zet plotseling een scooterongeluk zijn leven op z'n kop. Dagenlang ligt David in coma. Claudia is dolgelukkig als hij weer bijkomt en langzaam herstelt. Maar het wordt nooit meer zoals vroeger. Claudia doet er alles aan om het vol te houden met haar vriend, nu hersenletsel zijn karakter heeft veranderd. David raakt veel vrienden kwijt. Maar is dat echt een verlies?
Het verhaal van David en Claudia is waargebeurd.

Klik hier om het eerste hoofdstuk van dit boek te lezen.

Onze recensie:

Op z'n kop is een boek dat je meetrekt door het verhaal van David en Claudia. Nadat David het ongeluk gehad heeft, leer je de problemen kennen die ze ervaren door de gedragsverandering van David. Het maakt je nieuwsgierig naar de afloop van het verhaal. Het is goed om eens te lezen over de impact van een hersenletsel en het besef dat het waargebeurd is, geeft een grote meerwaarde. 


€ 11,50