Menu

Oorlogsboeken

Bent u op zoek naar een oorlogsboek en houd u er van om u te verdiepen in de geschiedenis? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. U vindt bij ons een ruim aanbod aan oorlogsboeken met diverse thema’s. Of u nu op zoek bent naar een platen boek vol foto’s van de tweede wereldoorlog of een aangrijpend verhaal over Hitlers aanval op Rusland, bij ons vindt u het allemaal.

Bent u benieuwd of wij het oorlogsboek die u zoekt op voorraad hebben of wilt u een vrijblijvend advies ontvangen over welk oorlogsboek het beste bij u past? Bekijk dan ons volledige aanbod oorlogsboeken of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van uw boek.

Boeken tweede wereldoorlog
In ons land heeft de tweede wereldoorlog een grote rol gespeeld. Daarom zijn de boeken over de tweede wereldoorlog erg populair. Wij zetten de vier mooiste boeken voor u op een rij. Laat u inspireren en bestel het boek dat u aanspreekt direct online.

1. De tweede wereldoorlog in honderd foto’s
Foto’s zeggen vaak meer dan honderden woorden. Het zijn vooral de beelden die het verleden zichtbaar en voorstelbaar maken. De Tweede Wereldoorlog in 100 foto’s is een nationaal project in het kader van 75 Jaar Vrijheid.

2. Hitlers aanval op Rusland
Op 22 juni 1941 viel Adolf Hitler de Sovjet-Unie binnen met het sterkste leger dat de wereld ooit aanschouwde. De Duitse pantserdivisies rukten in adembenemend tempo op en omsingelden honderdduizenden Russische soldaten.

3. Het Ardennenoffensief
In 'Het Ardennenoffensief' staat militair-historicus Antony Beevor stil bij de grootste slag in West-Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog. Op 16 december 1944 startte de slag om de Ardennen. Het was Hitlers laatste poging het tij te keren.

4. Laatste getuigen
Unieke verhalen, 75 jaar na dato. Vijftien personen die de Tweede Wereldoorlog zelf hebben meegemaakt: een boek met authentieke, unieke en krachtige verhalen. Hoe was het om als kind of tiener op te groeien in de lange jaren van Holland onder het hakenkruis?

Bestel uw oorlogsboeken bij Gebr. Koster
Gebr. Koster is een Christelijke boekhandel in Barneveld waar u terecht kunnen voor boeken maar u kunt de oorlogsboeken ook online bestellen. Wilt u meer weten over onze boeken? Bekijk ons volledige aanbod of kom gezellig langs in onze winkel. Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u een specifieke vraag heeft.