Menu

Onderzoekt de schriften

€ 12,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • T. Westerbeke
  • Pagina's/nrs.: 109
  • Paperback
  • Bestel nr: 9789461151070

Het maken van puzzels en het oplossen van raadsels is een leerzame bezigheid. Het is onze opdracht om dagelijks de Schriften te onderzoeken en in de Bijbel te lezen. Vandaar dit Bijbelstudieboekje met puzzels.

In totaal staan er in dit boek 52 puzzels met toelichtingen over bekende en onbekende Bijbelgedeelten. De christelijke feestdagen, zoals Advent, Kerst, Goede Vrijdag, Hemelvaart, Pasen en Pinksteren, worden ook behandeld. Zodoende kan men een jaarlang wekelijks puzzels maken en de toelichtingen erbij lezen.

Tevens kan dit Bijbels puzzelboek ook dienstdoen als Bijbelstudieboek. De toelichtingen worden afgesloten met twee gespreksvragen, een Psalm, en een Bijbelgedeelte dat erbij hoort. Daardoor heeft dit puzzelboek duidelijk een meerwaarde voor de huisgodsdienst.

De auteur heeft op jonge leeftijd dit puzzelboek samengesteld. Haar moeder heeft de Bijbelse verhalen geschreven, ter toelichting op de puzzels.

Voor jongeren vanaf 8 jaar.


€ 12,95