Menu

Onderzoekt de kerkgeschiedenis 3

€ 17,50
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • M.J. C. de; Ruissen Bode
  • Pagina's/nrs.: 102
  • Paperback
  • Bestel nr: 9789461152008

'Onderzoekt de Kerkgeschiedenis' beschrijft de geschiedenis van de kerk in de loop der eeuwen. Het is goed dat ook kinderen hier kennis van nemen, zodat ze zien dat de Heere Zijn volk leidt in de waarheid. Ook al bedreigden vele dwalingen, verleidingen en verdrukking voortdurend haar bestaan, toch staat God ervoor in dat er altijd een Kerk op aarde blijven zal.

In dit derde deel van de vierdelige kerkgeschiedenisserie beschrijven C. de Bode en M.J. Ruissen de periode vanaf Johannes Calvijn tot en met de strijd tussen Arminianen en Gomaristen, tijdens het Twaalfjarig Bestand.

De prachtige schilderijen van Henk van den Brink geven de verschillende hoogtepunten uit het verhaal weer. Zo kunnen kinderen zich beter een voorstelling maken van wat er gebeurd is.

Ook dit deel telt 20 hoofdstukken. Elke tiende les is een repetitieles. De vragen kunnen door kinderen aan de hand van de tekst zelfstandig worden beantwoord. De nieuwe hieraan toegevoegde puzzels van Joanne Davelaar en Rianne Streefkerk helpen de leerstof nog beter te onthouden. Kortom: dit lees- en puzzelboek is een waardevolle aanwinst voor alle christelijke scholen en gezinnen.


€ 17,50