Menu

Om de zuivere waarheid

€ 15,90
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • L.M.P. Scholten
  • Pagina's/nrs.: 187
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789463700528

Door de jaren heen verzorgde de heer L.M.P. Scholten de rubriek Terzijde in De Wachter Sions. Deze rubriek werd gelezen door jong en oud en breed gewaardeerd. Allerhande onderwerpen werden door hem voor het voetlicht gebracht, veelal als reactie op wat in de (landelijke) pers door anderen aan de orde werd gesteld.

Zijn bijdragen aan De Wachter Sions getuigen van een doorwrochte kennis van de door hem belichte onderwerpen. Zijn kennis en boeiende schrijfstijl stonden borg voor, niet alleen lezenswaardige, maar vooral ook leerzame artikelen.

Dit is in het bijzonder wel het geval voor wat betreft dit boek, waarin een selectie artikelen is opgenomen die betrekking hebben op de geloofsleer. Al is het zo dat de bijdragen van Scholten soms jaren geleden zijn geschreven, ze hebben nog niets aan actualiteit ingeboet.


€ 15,90