Menu

Nieuwe christelijke romans

Bent u op zoek naar nieuwe christelijke romans? Dan staan we bij Gebr. Koster graag voor u klaar. We beschikken over een erg ruim aanbod literatuur en nemen u mee op een ontdekkingsreis door de wereld van christelijke romans. We laten u kennismaken met de unieke ervaring die het lezen van deze boeken met zich meebrengt. Of u nu nieuw bent in het genre of een doorgewinterde lezer, Gebr. Koster heeft voor elk wat wils.

Wilt u meer weten over onze nieuwe christelijke romans? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van het boek dat u zoekt. U kunt ook altijd bij ons langskomen in onze boekhandel in Barneveld om inspiratie op te doen.

Waarom kiezen voor een christelijke roman?
In deze drukke wereld vol afleiding is het belangrijk om momenten te vinden waarop we kunnen ontspannen, reflecteren en geïnspireerd raken. Inspirerende literatuur, zoals christelijke romans, biedt een ontsnapping uit de dagelijkse sleur. Deze boeken bieden niet alleen entertainment, maar ze brengen ook waardevolle lessen en inzichten die ons kunnen helpen groeien als individu. Bij Gebr. Koster begrijpen we het belang van deze ervaring en daarom bieden we een zorgvuldig samengestelde collectie van de beste christelijke romans.

Onze favoriete nieuwe christelijke romans op een rij
Bij Gebr. Koster beschikken we over een erg groot aanbod aan romans. Om u een beter beeld te geven van de keuze en u inspiratie op te laten doen, hebben we onze drie nieuwste christelijke romans voor u op een rij gezet:

1. Zo hoog als de hemel
'Zo hoog als de hemel' is een nieuwe familieroman van Susie Finkbeiner. Een roman met een krachtige boodschap over dat God alle dingen doet medewerken ten goede.

2. In Wonderland
Alice Grace Ripley leeft in een droomwereld met haar neus in de boeken. Maar aan haar zorgeloze bestaan komt plotseling een einde als haar vriend Gordon hun relatie verbreekt. Hij vindt dat Alice te veel in een fantasiewereld leeft.

3. Grote verwachting
Een indrukwekkende Bijbelse roman over de tijd van Jezus’ geboorte, geschreven met eerbied voor Gods Woord. Rudolf van Reest (geschreven in 2022) laat je het begin van onze jaartelling meemaken alsof je het zelf beleeft. Daarbij laat hij een dikwijls verrassend licht vallen op tal van Bijbelteksten.

Bestel nieuwe christelijke romans eenvoudig online
Wilt u meer weten over onze christelijke romans of wilt u advies ontvangen over welk boek het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op of kom lang in onze winkel. Wij helpen u graag.

Mocht u het boek wat u zoekt of u aanspreekt al gevonden hebben, bestel hem dan eenvoudig online en profiteer van gratis verzending bij besteding vanaf €35,-.