Menu

Nieuwe christelijke romans

Geniet u er van om een spannend, romantisch of waargebeurd verhaal te lezen? Christelijke boekhandel Gebr. Koster biedt honderden christelijke romans aan.

De christelijke romans treft u bij ons aan in de categorie 'Leesboeken'. Hier vindt u bijvoorbeeld schitterende boeken van Lynn Austin, een Amerikaanse schrijfster die al tientallen christelijke romans heeft geschreven.

Kies de categorie 'Waargebeurde verhalen' als u indrukwekkende of spannende verhalen wilt lezen, zoals Veertien dagen op een ijsschots (het waargebeurde verhaal over drie mannen uit Durgerdam die vast komen te zitten op een ijsschots), Staatsvijand (het bijzondere verhaal van Joseph Bondarenko uit de Russische gevangenenkampen), Leven op de rand van de dood (het leven van ds. J. Overduin in WO 2) of Opwekking in Korea (ooggetuigenverslag van de grote opwekking in Korea in 1907).

De leesboeken zijn te filteren op thema, zoals Lijdenstijd, Pasen en Kerst. Ook is het mogelijk om te filteren op leeftijd.

Gebr. Koster is een grote christelijke boekhandel in Nederland. Kom langs in onze fysieke boekenwinkel in het centrum van Barneveld of bestel christelijke boeken gemakkelijk online. Wist u dat u bij ons altijd pas achteraf betaalt? Bij uw bestelling ontvangt u een factuur, die u gemakkelijk kunt betalen.