Menu

Natuurboeken

Bent u een echte natuurliefhebber en kunt u zich uren vermaken tijdens het bekijken en lezen van natuurboeken? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk een erg ruim aanbod aan mooie natuurboeken over verschillende onderwerpen. Of u nu op zoek bent naar vogels, bloemen of dinosaurussen, bij ons vindt u het allemaal. De boeken nemen u mee de wilde natuur in of laten u in de huid kruipen van de dieren. Zo voelt het net of u vanuit uw luie stoel in prachtig landschap vol natuurschoonheden staat.

Bent u benieuwd naar onze volledige collectie natuurboeken of heeft u een vraag over een specifiek product? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Wij helpen u graag bij het vinden van het geschikte boek.

Onze top 3 natuurboeken
De keuze aan verschillende natuurboeken is erg groot. Wij hebben daarom een top drie aan populairste en favoriete natuurboeken voor u op een rij gezet, zodat u het geschikte boek kunt vinden voor de échte natuurliefhebber.

1. 101 Wereldwonderen
In deze spectaculaire Lonely Planet-uitgave vind je 101 schitterende plekken op aarde en lees je hoe je deze zelf kunt gaan bekijken. Bestemmingen als Antarctica, de Amazone, de Victoriawatervallen en de Chinese Muur zijn verbazingwekkend en lijken onbereikbaar, maar zijn dat niet echt. In Lonely Planet 101 wereldwonderen lees je hoe je er komt, wanneer je het beste op reis kunt gaan en waar je kunt overnachten.

2. Vogelkijkgids
Dit is de perfecte gids voor vogelaars van alle leeftijden die net beginnen. In het overzichtelijk ingedeelde boek komen 142 vogelsoorten aan bod en vind je informatie over het opsporen, spotten en determineren van vogels.

3. Bloemen in beeld
Bloemen in beeld is een boek over symbolisch bloemschikken. 40 thema s uit het leven van ieder mens vormen de rode draad van inspiratie van dit boek: van geboren worden tot sterven, een levensweg gaan, verlangen, zoeken, kiezen, verwonderen, loslaten en thuiskomen.

Meer weten over onze natuurboeken?
Wilt u meer weten over onze natuurboeken, heeft u een specifieke vraag of wilt u een vrijblijvend advies ontvangen? Onze boeken specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van het natuurboek wat u zoekt. Neem gerust contact met ons op of bestel uw boek direct online. Wanneer u voor 16:00 besteld voor boven de €35,- heeft u het boek de volgende dag tegen gratis verzending in huis.